API key yöntemiyle dolandırılmak

Trade yapmadan önce her zaman API key kontrol edilir sıfırlanmamışsa sıfırlanır ondan sonra Trade'e başlanır.

Tamamen aynı kişi tarafından 200 dolar dolandırıldım. Bu kişinin Discord ismi kandaza_wad çoğunlukla unlostun Discord sunucusundaki bıçaklı hesaplara yazıyor. Kendisi API key çalmıyor, DMarket elden ele satış sistemini bilmeyenleri dolandırıyor. DMarket elden ele satış sisteminde DMarket botu size trade atmaz, siz direkt alıcıya skini atarsınız. Bu arkadaş da size skinleri elden ele sisteminden sattırıp kendi botundan trade atıyor. Aynı şekilde beni dolandırdı ve Discord'dan engelledi, 50 kişiye hesabı şikayet ettirdim fakat hiçbir şey olmadı. Envanterine bakmadan duramıyorum, günde 1000$-a yakın scam yapıyor herif.

Tamamen aynı kişi tarafından 200 dolar dolandırıldım. Bu kişinin Discord ismi kandaza_wad çoğunlukla unlostun Discord sunucusundaki bıçaklı hesaplara yazıyor. Kendisi API key çalmıyor, DMarket elden ele satış sistemini bilmeyenleri dolandırıyor. DMarket elden ele satış sisteminde DMarket botu size trade atmaz, siz direkt alıcıya skini atarsınız. Bu arkadaş da size skinleri elden ele sisteminden sattırıp kendi botundan trade atıyor. Aynı şekilde beni dolandırdı ve Discord'dan engelledi, 50 kişiye hesabı şikayet ettirdim fakat hiçbir şey olmadı. Envanterine bakmadan duramıyorum, günde 1000$-a yakın scam yapıyor herif.
Kimseye trade linkinizi vermeyin. Bu şahıs mutlaka trade linkinizi istemiştir. Site üzerinden işlemi yapıyorsanız satacağınız kişinin trade linkinizle bir işi olmaz

Sonuç çıkmadığını ve geri alamayacağımı bildiğimi belirttim zaten. Konuyu paylaşmamın sebebi trade yaparken daha dikkatli olunması gerektiği ve bu arkadaşın şikayet edilmesi.
Steam Community :: ShadowPay Bot # 6732

Hocam hangi eşyaları verdiğinizle alakalı bir durum yok zaten benim satmak istediğim eşyalar vardı trade kısmında. Adamlar öyle bir sistem yapmışlar ki fark etmeniz imkansız gibi bir şey. Siteye koyuyorsun itemi, adamlar saniyesinde sitenin sana gönderdiği trade teklifini reddedip kendi fake site botu hesabından sana teklif atıyor. Benim fark edebileceğim tek durum şuydu, arkadaşın envanterinde broş ve 5 yıllık hizmet madalyası vs. vardı. Genelde sitelerin botlarında bunlar olmuyor. Sadece bunlardan anlama şansım vardı, o da biraz zor açıkçası. Bir de isim değiştirdiğinde sanırım şu kadar dakika önce ismini değiştirdi tarzı bir bildirim çıkıyor telefondan tradei onaylama ekranında, eğer kısa süre içerisinde ismini değiştirdiyse ve bunu gördüyseniz direkt iptal edin tradei. Onun dışında DMarket gibi sitelerden al sat yapılmasını tavsiye etmem, bir sürü konu okudum ve bu site üzerinden API keyi çalınıp dolandırılan yüzlerce insan var. API keyinizi sıfırlamanızı tavsiye ederim, onun dışında bir sürü konu var API key dolandırıcılığından nasıl korunacağınız hakkında, onlara da göz gezdirebilirsiniz.

Kanka vallahi okudum içim rahatlatadı benim de daha geçengün hatrı sayılır eşyalarım gitti ama senin daha pahalı itemlerin gitmiş yok abi rahatlayamıyorum koyuyor adama yaaa Steam keşke bir şey yapsa bu konuyla ilgili.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı