Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acaba oyunun dosya bütünlüğünü doğrular mısınız? Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Varsa modları kaldırın. Ama bunların hepsinden önce, Windows 10'a geçin.
Media Creation Tool indirdim, yükselte tıklarsam Windows 10 kurulur mu dosyalarım ve programlarım silinmeden yoksa ISO dosyası mı oluşturmam gerekiyor?
Windows 10 yükseltme rehberi ile dosyalarınızı ve programlarınızı koruyarak Windows 8.1'den Windows 10'a yükseltme yapabilirsiniz... Windows 10 işletim
bu işlem sırasında dosyalar değişiyormu?
dll hataların sebebi neydi biliyormusun?
Merhabalar İnsanlar Dosyaları Yedekliyip geçin diyorlar ve temizleyin ama bunun nasıl yapıcağını bilmiyorum
Temizlemek istemiyorsanız, attğım rehberi takip edin, dosyalar değişmeden sadece sistem güncellenecektir. DLL hatalarının sebebi genelde bozuk ya da eksik DLL dosyalarıdır. Kimileri internetten indirip gerekli yere atmanızı söyleyebilir. Ama bu çok tehlikelidir. Çünkü internetten indirilen DLL dosyalarının güvenilirliği olmaz ve içerisinde virüs bulundurabilir. En iyisi rehberi takip edin ve Windows 10'a güncelleyin.
Ek olarak Windows 10'a güncelledikten sonra, Steam üzerinden dosya doğrulaması yapın.