APK uygulama indirmek güvenli midir?

APK'lara fazla güvenme mümkün olduğunca açık kaynaklı ürünler kullanmayı tavsiye ediyorum ve bir not YouTube vanced güvenli ama WhatsApp Aero'da zerre gizlilik yok.

Bunlar modifiyeli uygulamalar olarak geçiyor APK dosya türüdür orijinal yayınlanan APK dosyaları da vardır başlık biraz yanlış olmuş mesela WhatsApp'ın orijinal sürümünü APK indirebilirsiniz Netflix'de aynı şekilde o yüzden APK diye genelleme yanlış olmuş biraz.

Ben pek güvenmem IOS'a ipa indirirken Instagram+++ ya da WhatsApp+++ gibi uygulamalar çıkıyordu. Oyun dışında APK uygulamalara pek güvenmeyin hocam orijinal her zaman iyidir.

Artık eskisi gibi değil her şey bazen bakıyorsun orijinal daha güvenli ama bazen bakarsınki replika orijinalden daha güvenli.

Kime güveneceğimiz belli değil bu zamanda ama yine de orijinalini kullanmayı düşünüyorum.

WhatsApp Aero'yu uygulamalardan kaldırdıktan sonra ne yapmam gerekiyor? Direkt normal whatsapp indirmeyemi geçeyim

Bunlar modifiyeli uygulamalar olarak geçiyor APK dosya türüdür orijinal yayınlanan APK dosyaları da vardır başlık biraz yanlış olmuş mesela WhatsApp'ın orijinal sürümünü APK indirebilirsiniz Netflix'de aynı şekilde o yüzden APK diye genelleme yanlış olmuş biraz.

Pardon efendim benim hatam ama aslında APK'yı genelleme yapsak iyi olur ama.
Orijinal (Android application package)
Ama eğer genelleştirirsek (application package) .exe.MSI. Deb. RPM appimage... Gibi paketleride genelleme yapabiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı