bugra56 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #21 APK dayıdan virüs yedim indirme.
FizzKhalifa_07 Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Nazi Ordusunda General 23 Nisan 2023 #22 HalfGlaze dedi: Yasa dışı olması virüslü demek değildir aslan kardeşim benim. Bir bilgi daha ileride lazım olur, bir siteye girince virüs bulaşmaz Genişletmek için tıkla... Madem öyle diyorsunuz tamam kişiye göre değişir ama neden pahalı bir şeyi riske atasınız ki.
HalfGlaze dedi: Yasa dışı olması virüslü demek değildir aslan kardeşim benim. Bir bilgi daha ileride lazım olur, bir siteye girince virüs bulaşmaz Genişletmek için tıkla... Madem öyle diyorsunuz tamam kişiye göre değişir ama neden pahalı bir şeyi riske atasınız ki.
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.081 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Nisan 2023 #23 Arkadaşlar bu apk siteleri babalarının hayrı için yapmıyorlar yani bilginiz olsun.
netboom Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #24 LiWo47 dedi: Virüs girdirmeyen isim yapmiş güvenilir siteler var. Görende sizi hayatınızda crackli dosya indirmemiş zanneder. Genişletmek için tıkla... Ben de dahil çoğu yayıncı korsana başvurmaz.
LiWo47 dedi: Virüs girdirmeyen isim yapmiş güvenilir siteler var. Görende sizi hayatınızda crackli dosya indirmemiş zanneder. Genişletmek için tıkla... Ben de dahil çoğu yayıncı korsana başvurmaz.
ÖylesineBiri01 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 576 Çözümler 4 23 Nisan 2023 #25 Android oyun club önerim.
LiWo47 Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 536 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #26 FizzKhalifa_07 dedi: Madem öyle diyorsunuz tamam kişiye göre değişir ama neden pahalı bir şeyi riske atasınız ki. Genişletmek için tıkla... Riske atmıyoruz ki daha önceden kullandiğimiz memnun kaldiğimiz siteler oluyor onlari kullaninca bir problem olmuyor.
FizzKhalifa_07 dedi: Madem öyle diyorsunuz tamam kişiye göre değişir ama neden pahalı bir şeyi riske atasınız ki. Genişletmek için tıkla... Riske atmıyoruz ki daha önceden kullandiğimiz memnun kaldiğimiz siteler oluyor onlari kullaninca bir problem olmuyor.
FizzKhalifa_07 Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Nazi Ordusunda General 23 Nisan 2023 #27 LiWo47 dedi: Riske atmıyoruz ki daha önceden kullandiğimiz memnun kaldiğimiz siteler oluyor onlari kullaninca bir problem olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır güvenin ne diyebilirim?
LiWo47 dedi: Riske atmıyoruz ki daha önceden kullandiğimiz memnun kaldiğimiz siteler oluyor onlari kullaninca bir problem olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır güvenin ne diyebilirim?
ÖylesineBiri01 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 576 Çözümler 4 23 Nisan 2023 #28 PhantomStriker dedi: Arkadaşlar bu APK siteleri babalarının hayrı için yapmıyorlar yani bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Yapanlar var zaten türkler yapmıyor yabancılar yapıyor türklerde alıp kendi sitelerine koyuyorlar.
PhantomStriker dedi: Arkadaşlar bu APK siteleri babalarının hayrı için yapmıyorlar yani bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Yapanlar var zaten türkler yapmıyor yabancılar yapıyor türklerde alıp kendi sitelerine koyuyorlar.
hesiod Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #29 Yazılım yüklüyosun ve orijinal değil güvenmemeni öneririm.
LiWo47 Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 536 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #30 netboom dedi: Ben de dahil çoğu yayıncı korsana başvurmaz. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yaşın küçük. Ya da 3 senedir falan PC telefon kullanıyorsun.
netboom dedi: Ben de dahil çoğu yayıncı korsana başvurmaz. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yaşın küçük. Ya da 3 senedir falan PC telefon kullanıyorsun.