Güvenilir diyemeyiz hiçbir korsan sitesine illaki bir yerden virüs sıçrar mesela örnek vereyim sen fark etmeden bilgilerini ele geçirebilir telefonu bozabilir.
Neden yanlış cevap veriyorsun hiçbir korsan site güvenilir değil hem sen karışamazsın istediğimiz şeyi eleştirme hakkımız var.
Ya arkadaşlar yukarıdaki kardeşlerim. Windows OEM key ile kullanan insanlarsınız eleştireceğinize onaylanmiş bir konuya cevap yazin.
Hocam güvenilir, old bir sitedir.
Bu site güvenilir telefon bozulma gibi bir ihtimal yok siteden indirdiğim uygulamayı 9 kere taradım virüs bulamadı telefon bozulma gibi bir şey başına gelme gibi bir durum yok.
Sunucular kapalı.
Virüs girmezsse güvenilir oluyor. Bu konuda yorum yapaman saçma olmuş zaten. Daha önce bahsi geçen sitedeyi kullanmadiysan şov yapıp yorum yapmak için yorum yapmana gerek yok.
Arkadaşımın 5 yıldır kullandığı virus yemediği siteden ben ilk kullanışımda virus yemiştim. Bir yerlerden sıçrıyor işte riske değmez.Bu site güvenilir telefon bozulma gibi bir ihtimal yok siteden indirdiğim uygulamayı 9 kere taradım virüs bulamadı telefon bozulma gibi bir şey başına gelme gibi bir durum yok.
Sunucular kapalı.
Yasadışı olması virüslü demek değildir aslan kardeşim benim. Bir bilgi daha ileride lazım olur, bir siteye girince virüs bulaşmazHer korsan kaynak zararlıdır arkadaş haklı şov yapmıyor.
Her korsan kaynak zararlıdır arkadaş haklı şov yapmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.