ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 26 Aralık 2022 #21 01Asmodeus dedi: Umarım sınavın iyi gelmiştir ben de bu yıl hazırlanıyorum ve bende orjinalin ayt soru bankasi var lti için de orjinalin fasiküllerini aldım ama aklım apotemide kaldı gereksiz zorluyor diye orjinal aldım sence değiştirip apotemi almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Geçen sene çalışmadım pek tekrar hazırlanıyorum ben de. Yanlış okudunuz sanırım.
01Asmodeus dedi: Umarım sınavın iyi gelmiştir ben de bu yıl hazırlanıyorum ve bende orjinalin ayt soru bankasi var lti için de orjinalin fasiküllerini aldım ama aklım apotemide kaldı gereksiz zorluyor diye orjinal aldım sence değiştirip apotemi almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Geçen sene çalışmadım pek tekrar hazırlanıyorum ben de. Yanlış okudunuz sanırım.
0 01Asmodeus Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1.615 9 Ocak 2023 #22 ArslanbalaBörükan dedi: Geçen sene çalışmadım pek tekrar hazırlanıyorum ben de. Yanlış okudunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet dikkat etmemişim kusura bakmayın iyi çalışmalar
ArslanbalaBörükan dedi: Geçen sene çalışmadım pek tekrar hazırlanıyorum ben de. Yanlış okudunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet dikkat etmemişim kusura bakmayın iyi çalışmalar