App Creator 24'te bulamadığım kısımlar var yardımcı olursanız sevinirim. 
1. Bildirim kısmında radyo logosu yok ve orada da ileri-geri-durdur butonu yok.
2. Uygulamada radyo açıkken diğer uygulamalar gibi ileri-geri-durdur butonu yok.
3. Uygulamada dil seçme kısmı nasıl yapılıyor? İsteyen Türkçe veya bulunan başka dili seçebilsin.
4. Radyoları isteyen favoriye ekleyebilsin istiyorum ve favori radyolar ayrı sayfada görünsün.
5. Türkiye radyoları bir kategori de, ABD (İngilizce) radyoları da ayrı bir kategoride olsun istiyorum.
Bunlarda takıldım tamamlarsam ilk kez Play Store'da uygulama yayınlayacağım.
Uygulamamı yüklemek isteyenler için link;
www.technopat.net

1. Bildirim kısmında radyo logosu yok ve orada da ileri-geri-durdur butonu yok.
2. Uygulamada radyo açıkken diğer uygulamalar gibi ileri-geri-durdur butonu yok.
3. Uygulamada dil seçme kısmı nasıl yapılıyor? İsteyen Türkçe veya bulunan başka dili seçebilsin.
4. Radyoları isteyen favoriye ekleyebilsin istiyorum ve favori radyolar ayrı sayfada görünsün.
5. Türkiye radyoları bir kategori de, ABD (İngilizce) radyoları da ayrı bir kategoride olsun istiyorum.
Bunlarda takıldım tamamlarsam ilk kez Play Store'da uygulama yayınlayacağım.
Radyo uygulamam nasıl olmuş?
Radyo uygulamam nasıl olmuş? Virüs taraması yapılmıştır güvenlidir. Ve appcreator 24 sitesi üzerinden yapılmıştır. Yükleyip geribildirimlerinizi iletirseniz memnun olurum. Siteyi tam öğrendikçe uygulamayı daha da geliştireceğim ve başarabilirsem Play Store'da yayınlayacağım.