App Store bakiyesi karta aktarilabilir mi?

guatamara

Hectopat
Daha fazla  
App Store iadem kabul edildi ancak bakiye App Store hesabima yatirilmis. Kartima cekmenin bir yolu var mı veya baska bir siteye App Store ile alisveris yapilabiliyor mu?

Apple Destek ile görüşün, refund talep edin. Kabul etmezlerse App Store bakiyesini sadece Apple uygulamaları bünyesinde harcayabilirsiniz. Ayrıca zaten yaptığınız harcama Apple bünyesine olduğu için ben sanmıyorum ki bakiyeyi kartınıza göndermeyi kabul etsinler. Siz yine de deneyin tabii.

Apple destek ile görüşün, refund talep edin. Kabul etmezlerse App Store bakiyesini sadece Apple uygulamaları bünyesinde harcayabilirsiniz. Ayrıca zaten yaptığınız harcama Apple bünyesine olduğu için ben sanmıyorum ki bakiyeyi kartınıza göndermeyi kabul etsinler. Siz yine de deneyin tabii.

Hocam saçma degilmi zaten refund yaptilar aldigim oyun icin neden karta gondermiyorsunki peki App Store disinda bir yerde harciyamiyor muyum bu bakiyeyi.

Hocam saçma degilmi zaten refund yaptilar aldigim oyun icin neden karta gondermiyorsunki peki App Store disinda bir yerde harciyamiyor muyum bu bakiyeyi.
App store, Apple Music, iCloud'da harcayabilirsiniz hocam. Deneyin dediğim gift balance refund. Apple bakiyesini karta refund için talep oluşturmaktan bahsediyorum. Dediğim gibi kabul de etmezler muhtemelen ama siz yine de ulaşın desteğe yazın.

App Store, Apple Music, ICloud'da harcayabilirsiniz hocam. Deneyin dediğim gift balance refund. Apple bakiyesini karta refund için talep oluşturmaktan bahsediyorum. Dediğim gibi kabul de etmezler muhtemelen ama siz yine de ulaşın desteğe yazın.

Refunds kısmında secemiyorsunuz hocam denedim zaten.

Refunds kısmında secemiyorsunuz hocam denedim zaten.
Ben genel mail atmaktan bahsetmiştim hocam, ya da müşteri temsilcisine ulaşmaktan bahsetmiştim. Öyle de olmazsa yapabileceğiniz şey Apple Music, iCloud ve App Store içinde kullanmak. Umarım geri dönüş alırsınız, iyi sosyaller.

Ben genel mail atmaktan bahsetmiştim hocam, ya da müşteri temsilcisine ulaşmaktan bahsetmiştim. Öyle de olmazsa yapabileceğiniz şey Apple Music, iCloud ve App Store içinde kullanmak. Umarım geri dönüş alırsınız, iyi sosyaller.

Hocam destege birebir ulasmiyorum yalnizca arama kısmı var arama icinde gun ve saat belirtiyorsunuz sizi ariyorlar onceden detay istiyorlar seceneklerde Apple bakiyesi iadesi diye bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı