11 Şubat 2014 Mesaj: 3 Selam arkadaşlar. PC ye kablolu bağlandığımda sorun yok ama ben usb wifi kullanıyorum. Wifi ile hesaba giriş yaptığımda bu hatayı alıyorum. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2014 Genişletmek için tıkla...
Selam arkadaşlar. PC ye kablolu bağlandığımda sorun yok ama ben usb wifi kullanıyorum. Wifi ile hesaba giriş yaptığımda bu hatayı alıyorum. Teşekkürler.
Xagdas Hectopat Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 336 Makaleler 10 Daha fazla Meslek THY Uçak Mühendisi 11 Şubat 2014 #2 Bu yöntem işe yarayabilir. Yalnız daha sonra ethernet ile bağlandığınızda nasıl bir durum olur ön göremiyorum: 1. org.chameleon.Boot.plist dosyasına aşağıdaki kodu ekleyin (eğer yoksa). <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> 2. Tüm network arayüzlerini kaldırın. 3. /Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist dosyasını silin. 4. Bilgisayarı baştan başlatın 5. Tekrar Ethernet Network arayüzü ekleyin ama en0 olsun (en1, en2... olmasın) Detaylı kullanıcı tecrübeleri için bu linki araştırabilirsin: iMessage / App Store and iCloud - OSx86 10.9 (Mavericks) - InsanelyMac Forum Eğer bu çözüm kabloluya (ethernete) ilişkin bir çözümse ve wifi işini çözmezse tekrar bakarız. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2014
Bu yöntem işe yarayabilir. Yalnız daha sonra ethernet ile bağlandığınızda nasıl bir durum olur ön göremiyorum: 1. org.chameleon.Boot.plist dosyasına aşağıdaki kodu ekleyin (eğer yoksa). <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> 2. Tüm network arayüzlerini kaldırın. 3. /Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist dosyasını silin. 4. Bilgisayarı baştan başlatın 5. Tekrar Ethernet Network arayüzü ekleyin ama en0 olsun (en1, en2... olmasın) Detaylı kullanıcı tecrübeleri için bu linki araştırabilirsin: iMessage / App Store and iCloud - OSx86 10.9 (Mavericks) - InsanelyMac Forum Eğer bu çözüm kabloluya (ethernete) ilişkin bir çözümse ve wifi işini çözmezse tekrar bakarız.
KS KS wacces Hectopat Katılım 13 Ekim 2013 Mesajlar 17 Makaleler 2 13 Şubat 2014 #3 Aynen uyguladım sonuç pozitif sorun bitti dostum çok teşekkürler.
Xagdas Hectopat Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 336 Makaleler 10 Daha fazla Meslek THY Uçak Mühendisi 13 Şubat 2014 #4 Rica ederim, tebrikler.