App Store iade yapar mı?

guatamara

Hectopat
Daha fazla  
Kuzenim telefonumdan App Store bakiye yüklemiş. Kartim otomatik kayitli 300 TL ve 180 TL yatirmis oyun almis. Apple destege dun iade istedigimi belirttim. İade geçerler mi ve para App Store hesabima mi duser kartima mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
10 Mayıs olanı belki yaparlar ama 5 Mayıs olanın iadesinin mümkün olacağını sanmıyorum hocam. Buradan bilgiye danışmak gereksiz zaten böyle bir konuda, Apple Destek ile konuştuysanız yapmanız gereken tek şey beklemek.
apple ile konusmadim sadece urunleri secip iadeye bastim 24-48 saatte sonuc gelicek yaziyo

Kuzenim telefonumdan App Store bakiye yüklemiş. Kartim otomatik kayitli 300 TL ve 180 TL yatirmis oyun almis. Apple destege dun iade istedigimi belirttim. İade geçerler mi ve para App Store hesabima mi duser kartima mı?

Merhaba. Evet yapıyorlar. Benim de başıma böyle olay geldi. İade talep ettim. 48 saat sonra cevap gelecek dediler. Ve sonunda param iade edildi. 2 trilyon dolar piyasa değeri olan şirketten bahsediyoruz. Bu paraları iade etmek onlar için hiçbir şey. Belki de her gün milyonlarca dolar bu tür satın alımlar yapılıyor. Siz başvurunuzu yapın iade ederler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı