App Store para iadesi alma

papioski

Decapat
Daha fazla  
Selamlar herkese iyi gunler. Dun saat 13:00 gibi Apple benden 1 yillik hotspot Shield uyelik parasi (2500 TL) cekmis ve benim bundan cektiginde haberim oldu. Kisacasi kendi istegim disinda para cekildi ben abonelik yenilemek istemedim. Bununla ilgili para iadesi talebinde bulundum sizce bu para iade edilir mi? Daha dogrusu boyle bir durum yasayip da parasini geri alabilen oldu mu deneyimlerinizi merak ediyorum amacim bir nebze de icimi rahatlatmak. Eger iadeyi kabul etmezse bankamdan harcama itirazi yapip parami geri alabilir miyim? Bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde para iadesi yapılıyor. Bunun için tam bilmiyorum ama belli bir süre içerisinde itiraz edilmesi gerek. Aklınızda bulunsun, bu tür yıllık veya aylık hizmetlerde her zaman abonelik yenileme var mı yok mu kontrol edin.

Aradığım cevap bu değildi ama yine de ilgin ve alakan için teşekkür ederim. Daha çok bu durumu daha önceden yaşamış veya bilgisi olan insanlara danışmaktı amacım. Mesela Apple iadeyi kabul etmese bile ben bankada harcama itirazıyla paramı geri alabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı