App Store para iadesi hesaba gelmedi

• Konuyu başlatan Waoner
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.017

Waoner

Hectopat
Arkadaşlar selamünaleyküm.

Geçenlerde App Store'dan Minecraft aldım. Fakat 1-2 saat sonra sıkılıp ücret iadesi talep ettim.
Talep onaylandı lakin para hesabıma gelmedi. Sebebi nedir sizce?
Bir de kayıtlı kartım yok App Store'da ondan gelmemiş olabilir mi acaba?
Bu işi bilen arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler Allah'a emanet.

Dosya Ekleri

• IMG_1268.jpeg
    94,8 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:
Ücret iadesi işlemleri genellikle birkaç gün sürebilir. İade işlemi yapıldıktan sonra, bankanızın işlemleri ve App Store ile aralarındaki işlem süreçleri nedeniyle paranın hesabınıza geçmesi biraz zaman alabilir. Bu süre, bankanızın politikalarına ve ülkenizdeki finansal sistemlere bağlı olarak değişebilir.

Ancak, eğer belirli bir süre geçmesine rağmen paranız hala hesabınıza yatmadıysa, aşağıdaki adımları düşünebilirsiniz:

1. Banka Hesap Ekstrenizi Kontrol Edin: İade işlemi gerçekleştiyse, banka hesap ekstrenizi kontrol edin. İade işleminin detayları genellikle ekstrenizde görünecektir.
  2. App Store Müşteri Desteği ile İletişime Geçin: Eğer paranız hala hesabınıza gelmediyse, App Store müşteri destek ekibi ile iletişime geçin. İade sürecini takip etmeleri ve size yardımcı olmaları için talepte bulunun.
  3. Bankanız ile İletişime Geçin: Eğer sorun devam ederse, bankanız ile iletişime geçin ve durumu açıklayın. İade işleminin durumu hakkında bilgi alabilir ve gerekirse bir çözüm bulabilirsiniz.
  4. Kart Bilgilerinizi Güncelleyin: Kayıtlı kartınız yoksa ve iade işlemi kartınıza yapıldıysa, kart bilgilerinizi App Store hesabınıza eklemeniz gerekebilir. Bu durumu kontrol etmek için App Store hesap ayarlarınızı inceleyin.

Kayıtlı kartım şuanlık yok bir sorun olur mu?

Hemen gelmez zaten, bir kaç gün sürüyor.
Kayıtlı kartım şuanlık yok bir sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…