App Store ücretsiz uygulamalar için de kredi kartı istiyor

compengin

Kilopat
Merhaba,

App Store ücretsiz uygulamalar dahil indir dediğimde kredi kartı bilgilerimi istiyor. Hiçbir uygulamayı indiremiyorum. Aktif bir aboneliğim bulunmuyor. Sanal kart ile denediğimde 98 lira çekmeye çalıştığını fark ettim, ancak bekleyen herhangi bir ödemem yok. Aktif tek bir aboneliğim var ve yenileme tarihi gelmedi henüz.

Dosya Ekleri

• appstore.jpg
    appstore.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 540
Merhaba,

App Store ücretsiz uygulamalar dahil indir dediğimde kredi kartı bilgilerimi istiyor. Hiçbir uygulamayı indiremiyorum. Aktif bir aboneliğim bulunmuyor. Sanal kart ile denediğimde 98 lira çekmeye çalıştığını fark ettim, ancak bekleyen herhangi bir ödemem yok. Aktif tek bir aboneliğim var ve yenileme tarihi gelmedi henüz.
Hocam benim bildiğim o kısmı atlayabiliyorsunuz ben kendi ipadimde 15.7.2 sürümünü kullanıyorum bende istemedi kredi kartı

Hocam rastgele bir kredi kartı ekleyin, ben o şekilde çözmüştüm ilk Apple cihazlarını kullanmaya başladığımda.

Bende de aynı sorun oluyor içinde para olmayan kartı deniyorum 120 TL almaya çalışıyor ücretsiz oyun inndirmeye çalışırken VPN yüklerken başıma geldi bu olay

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı