E ertugrul5678 Femtopat Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2025 #1 Arkadaşlar eğlencesine Omegle girecektim App Store'de gözükmüyor, daha geçen hafta girmiştim silmiştim kaldırıldı mı acaba, bilen var mı?
Arkadaşlar eğlencesine Omegle girecektim App Store'de gözükmüyor, daha geçen hafta girmiştim silmiştim kaldırıldı mı acaba, bilen var mı?
lalo0121 Yoctopat Katılım 2 Kasım 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:52 #11 ertugrul5678 dedi: Arkadaşlar eğlencesine Omegle girecektim App Store'de gözükmüyor, daha geçen hafta girmiştim silmiştim kaldırıldı mı acaba, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Öncelikle merhaba VPN açıp App Store'ye girdikten sonra sağ üstte bulunan daireye bas, uygulamalara gir, ome TV'yi sadece oradan indirirsin Artı 0 Eksi
ertugrul5678 dedi: Arkadaşlar eğlencesine Omegle girecektim App Store'de gözükmüyor, daha geçen hafta girmiştim silmiştim kaldırıldı mı acaba, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Öncelikle merhaba VPN açıp App Store'ye girdikten sonra sağ üstte bulunan daireye bas, uygulamalara gir, ome TV'yi sadece oradan indirirsin