App Store'da para iadesi ne zaman gelir?

Makaleler
17
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba, Picsart 7 günlük deneme sürecinin ardından yıllık parası çekmiş kartımdan. App Store'dan 5, 6 gün önce iade talebi oluşturdum. Talepte "Paranız iade edildi." olarak görünüyor ama hesabıma yatan para yok. 5, 6 gün geçmesi beni tedirgin ediyor. Biraz daha mı beklemem gerek yoksa bug falan mı oldu?

Merhaba, Picsart 7 günlük deneme sürecinin ardından yıllık parası çekmiş kartımdan. App Store'dan 5, 6 gün önce iade talebi oluşturdum. Talepte "Paranız iade edildi." olarak görünüyor ama hesabıma yatan para yok. 5, 6 gün geçmesi beni tedirgin ediyor. Biraz daha mı beklemem gerek yoksa bug falan mı oldu?
Destekle konuşun

Eğer iade talebiniz Apple tarafından onaylandıysa er ya da geç iade olacaktır. Ancak Apple uygulama için para iade taleplerini bazen eğer sistemi kötüye kullandığınızı düşünürse ret edebiliyor, ancak Sign In - Apple adresinde "Paranız iade edildi." diyorsa sorun yoktur.

İade talebi onaylandıktan sonra iadenizin gerçekleşme süresi genellikle çoğu zaman o kadar uzun sürmese de azami olarak 10 gün veya iki hafta olarak belirtilir. Ancak iadenin ne kadar süreceğini tam olarak tahmin etmek mümkün değildir, bazen bir gün bile sürmeyebilir, bazen birkaç gün sürer ve nadiren azami sürenin sonuna kadar beklemeniz gerekir. İadenin ödeme yönetiminize ne kadar sürede ulaşacağı genelde bankanız ve iadenin yapılacağı ödeme kartının türüyle de ilişkilidir.

Nasıl geri aldın acaba parayı? Benden de 350 TL çekmiş Picsart.

@Adrastos nasıl aldın acaba Picsart yüzünden çekilen parayı bende iPhone kullanıyorum ve 350 TL çekilmiş. Alabilir miyim geri? Aynı gün iptal ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl geri aldın acaba parayı? Benden de 350 TL çekmiş piscard.

@Adrastos Nasıl aldın acaba piscart yüzünden çekilen parayı bende iphone kullanıyorum ve 350 tl çekilmiş Alabilir miyim geri aynı gün iptal ettim

Selam, alabilirsiniz. App Store'dan iade talebi oluşturun. "Bu işlemi ben yapmadım." seçeneğiyle beraber. Paranız iade edilir. 6-7 günde geliyor ücret.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı