App Store'da parola ve telefon kodu nereye yazılır?

Enes Akduman

Hectopat
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
76
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba, OS X Yosemite (10.10.5) kullanıcısıyım, App Store'dan uygulama indirmek istiyorum ancak şifre ve telefona gelen kodu nereye yazacağımı bilmiyorum. Takıldığım yerin fotoğrafı ektedir.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Resmi 2021-02-08 14.46.25.png
    Ekran Resmi 2021-02-08 14.46.25.png
    64 KB · Görüntüleme: 54
Yanlış hatırlamıyorsam böyle bir durumda öncelikle telefon üzerinde sizin bulunduğunuz konumu harita önizlemesi olarak göstererek "Bu girişi onaylıyor musunuz?" tarzında size soruyor, ardından sizin doğrulama kodunu yazmanız adına bir ekran açılıyor. Telefonun ekran kilidi açıkken deneyebilir misiniz tekrar bu işlemi? Belki de ekran kilitli olduğundan gelen ekranı görmemiş olabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı