GökBörü.exe Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 10 14 Nisan 2024 #1 iOS bir cihazdan Minecraft satın aldım, PC'de de oynayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2024
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.464 Çözümler 28 14 Nisan 2024 #2 Windows bilgisayarda oynayazmsın. Emülatör ile olabilir. Artı 0 Eksi
RoxyRekt Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 410 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #3 GökBörü.exe dedi: iOS bir cihazdan Minecraft satın aldım, PC'de de oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Windows'da oynamazsınız. radaschumi dedi: Windows bilgisayarda oynayazmsın. Emülatör ile olabilir. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla iOS emülatörleri yok. Artı 0 Eksi
GökBörü.exe dedi: iOS bir cihazdan Minecraft satın aldım, PC'de de oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Windows'da oynamazsınız. radaschumi dedi: Windows bilgisayarda oynayazmsın. Emülatör ile olabilir. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla iOS emülatörleri yok.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.722 Makaleler 4 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #4 Hayır maalesef. Android ile de aynı durum oluyor Microsoft olunca böyle oluyor. Artı 0 Eksi
Large TV Man Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 721 Makaleler 1 Çözümler 7 14 Nisan 2024 #5 iOS cihazından oluşturduğu Xbox hesabıyla Bedrock sürümünü oynayamaz mı? Edit: Oynayamıyormuş maalesef. Artı 0 Eksi
iOS cihazından oluşturduğu Xbox hesabıyla Bedrock sürümünü oynayamaz mı? Edit: Oynayamıyormuş maalesef.
OuzhanT Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #6 GökBörü.exe dedi: iOS bir cihazdan Minecraft satın aldım, PC'de de oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynayamazsınız hocam. Bilgisayardan tekrar satın almanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
GökBörü.exe dedi: iOS bir cihazdan Minecraft satın aldım, PC'de de oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynayamazsınız hocam. Bilgisayardan tekrar satın almanız gerekiyor.