Arkadaşlar selam. Birkaç ay önce kız arkadaşım Mediatopia isimli bir uygulamayı indirmişti ve uygulama 7 günlük ücretsiz deneme hakkı sunuyordu. Üyeliği iptal etmemize rağmen karttan 180 TL gibi bir fiyat çekmeye çalışıyor ve bu yüzden hiçbir şekilde App Store'dan herhangi bir şey yükleyemiyoruz. Uygulamaya e-posta yolladık. Birkaç aşamadan sonra cevap vermeyi kestiler. Bu durumu nasıl çözebiliriz? Şimdiden teşekkürler.
Bir uygulama ona para vermediniz diye sizin App Store ile erişiminizi kısıtlayamaz. Yani Spotify karttan para çekmezse üyeliğimi sonlandırır. App store erişimim kısıtlandırması gibi saçma birşey olamaz .Başka bir sebeptendir.
Bir uygulama ona para vermediniz diye sizin App Store ile erişiminizi kısıtlayamaz. Yani Spotify karttan para çekmezse üyeliğimi sonlandırır. App store erişimim kısıtlandırması gibi saçma birşey olamaz .Başka bir sebeptendir.
APK yükleyin diyip antivirüsle tarama yapın diyecektim ama Android değil telefon. Fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyin bence. Bu arada bankanıza/ön ödemeli kart şirketinize müracaat edip ödemeyi iptal etmelerini talep edebilirsiniz.
Bu arada düşünüyorum da, fidye virüsü olabilir mi acaba? Para istiyor, App Store'u engelliyor. Önerim yedekleme yapıp fabrika ayarlarına sıfırlamanız. Bankayı/ön ödemeli kart şirketinizi arayıp ödemeyi de iptal etmeyi unutmayın.
Bu arada düşünüyorum da, fidye virüsü olabilir mi acaba? Para istiyor, App Store'u engelliyor. Önerim yedekleme yapıp fabrika ayarlarına sıfırlamanız. Bankayı/ön ödemeli kart şirketinizi arayıp ödemeyi de iptal etmeyi unutmayın.