App Store'dan indirilen VPN riskli midir?

Hiçbir şey olmaz hocam. Ayrıca ciddi manada söylüyorum bir psikoloğa falan gözükün bu kadar panik normal değil.
Yok hocam kusuruma bakmayın lütfen daha dün 68k bayıldım. Şimdi indirip kullandım yorumları görünce korktum dün aldığım telefona virüs girer diye. Veri falan çalma olayı oldsa uygulama top 1 olmazdı zaten neyse yinede teşekkürler telefon daha boş ya sıfırlamayı ondan düşündüm

Yok hocam kusuruma bakmayın lütfen daha dün 68k bayıldım. Şimdi indirip kullandım yorumları görünce korktum dün aldığım telefona virüs girer diye. Veri falan çalma olayı oldsa uygulama top 1 olmazdı zaten neyse yinede teşekkürler telefon daha boş ya sıfırlamayı ondan düşündüm
Estağfurullah hocam. Öyle adı sanı duyulmadık bir şey indirmedikçe hiçbir sorun olmaz.

Estağfurullah hocam. Öyle adı sanı duyulmadık bir şey indirmedikçe hiçbir sorun olmaz.
Googleden falan asla indirmem appstoredede böyle bi durum olmaz diyorsunuz zaten ozaman sıkıntı yok demektir zaten vpne bağlanıp biryere giriş yapmadım bile vazgeçtim sildim direkt

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı