App Store'de oyunlara indirim geliyor mu?

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Merhaba. Minecraft satın almayı düşünüyorum ancak 149.99₺ gözüküyor mağazada, benim bütçemi biraz aşıyor. App Store'de tıpkı Steam'da olduğu gibi ara ara indirimler geliyor mu? Eğer geliyorsa App Store'ye en yakın indirim ne zaman gelir tahmini? Teşekkürler.

İndirim gelmiyor fakat bazı yapımcılar kendileri indirim yapıyorlar. Bu arada App Store'a bölgesel fiyatlandırma gelecek ve fiyatların biraz da olsun ucuzlayacağını düşünüyorum ortalama Google Play Store fiyatlarına düşecektir.

İndirim gelmiyor fakat bazı yapımcılar kendileri indirim yapıyorlar. Bu arada App Store'a bölgesel fiyatlandırma gelecek ve fiyatların biraz da olsun ucuzlayacağını düşünüyorum ortalama Google Play Store fiyatlarına düşecektir.
Bilgilendirme için teşekkürler. App Store'ye bölgesel fiyatlandırma ne zaman gelir, bir açıklama var mıdır bu konuda? Ona göre bekleteyim Minecraft'ı satın almayı.

Paylaştığınız bağlantıdaki haberi okudum. Sanırım 9 Mayıs 2023'te bu güncelleme yapılacakmış. Umarım biz belki düşer diye beklerken fiyatı daha da artmaz. :D

@Arel1 @293735 Hocam attığınız kaynakta 9 Mayıs'ta fiyat güncellemesi olacak yazıyordu. Bugün 12 Mayıs ama Minecraft'ın fiyatı halen aynı 149.99₺. Güncelleme ertelendi mi acaba?

Son düzenleme:
Paylaştığınız bağlantıdaki haberi okudum. Sanırım 9 Mayıs 2023'te bu güncelleme yapılacakmış. Umarım biz belki düşer diye beklerken fiyatı daha da artmaz. :D

@Arel1 @293735 Hocam attığınız kaynakta 9 Mayıs'ta fiyat güncellemesi olacak yazıyordu. Bugün 12 Mayıs ama Minecraft'ın fiyatı halen aynı 149.99₺. Güncelleme ertelendi mi acaba?

Bilmiyorum ama umarım ertelenmez ve yürürlüğe girer. Ben de merak ediyorum şahsen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı