%Appdata% ekranını göstermek sorun yaratır mı?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Bu sabah FiveM sunucusuna kayıt olacağımda hile kontrolü için ekran açmamı ve bunu yazmamı istediler. Bende yazdım ve 5-10 saniye bekledim. Bir problem yaratır mı? Hiçbir bilgi de gözükmedi şifre falan.Aşağı in çık yaptım herşeyi görmüştür heralde ama görmediğini söyledi sadece discord ekranının ekranını yansıtmıştım.

Bu sabah FiveM sunucusuna kayıt olacağımda hile kontrolü için ekran açmamı ve bunu yazmamı istediler. Bende yazdım ve 5-10 saniye bekledim. Bir problem yaratır mı? Hiçbir bilgi de gözükmedi şifre falan. Aşağı in çık yaptım her şeyi görmüştür herhalde ama görmediğini söyledi sadece Discord ekranının ekranını yansıtmıştım.

+12 FiveM sunucularına girme dostum direkt FiveM'i bırakmalısın bence sağlığa çok zararlı (nereden biliyorsun deme 2500 saatimi verdim ve akıl sağlığımı kaybettim :D)

Aynen hile ya Regedit'ya da temp dosyalarında gezer.
Oradan da silebilirsin çoğu şeyi cidden olayı ortalığı trolleyip insanları rahatsız etmekse her türlü sıyırır işin içinden.
Net çözümü aktif bir yönetim ekibi olacak hile kullanan oyuncuyu perma banlayacak.

Oradan da silebilirsin çoğu şeyi cidden olayı ortalığı trolleyip insanları rahatsız etmekse her türlü sıyırır işin içinden.
Net çözümü aktif bir yönetim ekibi olacak hile kullanan oyuncuyu perma banlayacak.

Adam güzel bir rolü mahfettikten sonra o adamı banlamak kime ne kazandırır ki? Önemli olan başta güzel bir kontrole sokulup ona göre sunucuya alınmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı