%Appdata%'i silersek ne olur?

EmreKoltuk

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bir anlık dalgınlıkla %temp%'i silmek yerine yanlışlıkla %appdata%'i sildim. Evet bir aptallık yaptığımı biliyorum. Yeni olmadı birkaç ay önce oldu ve tek etkilenen şey dosya gezginim sanırım başka bir şey bozulduğunu görmedim Windows Update yapınca geri geldi bazıları zaten, tek sıkıntı dediğim gibi Dosya Gezgini'mde. Bir sıkıntı yok sadece sidebar değişti ve bu sidebara alışamadım düzeltmek için ne yapmam gerek? Dosya gezginimden bir ekran görüntüsü atıyorum.

1756381202604.png

%Appdata% klasörünü silmek riskli olabilir. Evet, bazı eski ve artık kullanılmayan dosyaları temizlemek sistemi hafifletebilir, ancak bu klasörde program ayarları, oturum bilgileri ve geçici veriler gibi önemli şeyler saklanır. Silmek, uygulamaların düzgün çalışmamasına veya ayarların kaybolmasına neden olabilir? Windows Update gibi sistem güncellemeleri de bu klasörden etkilenebilir.

Merhaba bir anlık dalgınlıkla %temp%'i silmek yerine yanlışlıkla %appdata%'i sildim. Evet bir aptallık yaptığımı biliyorum. Yeni olmadı birkaç ay önce oldu ve tek etkilenen şey dosya gezginim sanırım başka bir şey bozulduğunu görmedim Windows Update yapınca geri geldi bazıları zaten, tek sıkıntı dediğim gibi Dosya Gezgini'mde. Bir sıkıntı yok sadece sidebar değişti ve bu sidebara alışamadım düzeltmek için ne yapmam gerek? Dosya gezginimden bir ekran görüntüsü atıyorum.

Eki Görüntüle 2564416

Applerin önbelleğini silmişsin bir şey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı