AppData klasörü hatası

Makaleler
1
Laptopum servisten geldikten sonra dosyalarımın sağ üstünde çift ok sembolü vardı. Hepsini sıkıştırılmış dosyadan normale çevirdim. Bugün Appdata klasörünün de sıkıştırılmış olduğunu fark ettim ve düzelttim. PC'de bir anormallik oldu. Yeniden başlattım ve masaüstündeki kısayollar beyaz oldu. Şu an dolu hata alıyorum. Resmen PC'yi batırdım ve acilen düzeltmem gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
:p Evet o zaman ben şu USB'yi bulayım, bi format atayım en iyisi. Sana yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Gerekli dosyaları yedeklerim, bu arada bildiğim kadarıyla benim USB'de 1803 versiyonu var. Sence yeni bir USB mi yapayım yoksa hiç uğraşmadan bunla devam edeyim mi?
Üstte yazdığım şekilde Heidoc üzerinden ISO indir, en güvenli ve hızlı indirebileceğin iso temin etme şeklidir kendileri, bende şimdi ilk defa MacOS High Sierra kuracağım, onunla uğraşıyorum.
Kolay gelsin efenim :)
Merhaba Arda, yardımın için teşekkür ederim.
"C:\Users\Kullanıcı adın\AppData\Local" klasöründe IconCache.db dosyası var. Bunu silip PC yi tekrar başlatabilir misin ?
Dediğini yaptım, hala başlatmaya çalıştığım veya PC yi başlattığımda çalışan uygulamalar çeşitli hatalar veriyor. Örnek: Uygulama Discord A Javascript error occured in the main process. Önceki gibi simgeler yavaş yavaş geliyor.

Merhaba Arda, yardımın için teşekkür ederim.Dediğini yaptım, hala başlatmaya çalıştığım veya PC yi başlattığımda çalışan uygulamalar çeşitli hatalar veriyor. Örnek: Uygulama Discord A Javascript error occured in the main process. Önceki gibi simgeler yavaş yavaş geliyor.

Çalıştırı aç %AppData% yaz ardından oradaki Discord klasörünü sil
Yine çalıştırı aç %LocalAppData% yaz aynı şekilde oradaki Discord klasörünü de sil
PC yi yeniden başlat
Yine hata verirse Discord u tekrar yükle

Çalıştırı aç %AppData% yaz ardından oradaki Discord klasörünü sil
Yine çalıştırı aç %LocalAppData% yaz aynı şekilde oradaki Discord klasörünü de sil
PC yi yeniden başlat
Yine hata verirse Discord u tekrar yükle
Dediğini yaptım bu arada PC aşırı yavaş, çalıştırı ancak Windows+R ile yapabildim yoksa başlat menüsü çok yavaşladı. Pişman oldum yaptığıma bu arada yazmayı unutmuşum ben buraya yazmadan önce tekrar sıkıştırılmış dosya yaptım AppData'yı.
Durum şu şekilde;
Ekran Görüntüsü (12).png

Dediğini yaptım bu arada PC aşırı yavaş, çalıştırı ancak Windows+R ile yapabildim yoksa başlat menüsü çok yavaşladı. Pişman oldum yaptığıma bu arada yazmayı unutmuşum ben buraya yazmadan önce tekrar sıkıştırılmış dosya yaptım AppData'yı.
Durum şu şekilde;Eki Görüntüle 357527
Simgeleri geri gelen dosyalar oldu mu dediklerimi yaptıktan sonra ? Şuan bir format atmanızı öneririm başka çözüm aklıma gelmiyor

Masaüstünün yarısı geldi. Format çok iyi değil bilgisayara diye biliyorum. Biraz daha bekleyeceğim. Bu arada Recep Bey'i nasıl etiketliyorduk bazen cevap veriyorlar :) Format zor iş. Tekrar herşeyi yükle falan. Son çare format. Bu arada çok bilgim yok format değil de, Windowsun içinden dosyaları saklayarak format atsak? En azından dosyalar kalır.

Yeni yerel yönetici hesabı oluşturup o hesap üzerinden oturum açın.

Komut satırını (cmd) yönetici olarak çalıştırın. Sırası ile işlemler bitene kadar bu kodları girip enterlayın.

Kod:
sfc /scannow

ENTER

Kod:
dism /online /cleanup-image /scanhealth

ENTER

Kod:
dism /online /cleanup-image /checkhealth

ENTER

Kod:
dism /online /cleanup-image /restorehealth

ENTER

Yeni yerel yönetici hesabı oluşturup o hesap üzerinden oturum açın.

Komut satırını (cmd) yönetici olarak çalıştırın. Sırası ile işlemler bitene kadar bu kodları girip enterlayın.

Kod:
sfc /scannow

ENTER

Kod:
dism /online /cleanup-image /scanhealth

ENTER

Kod:
dism /online /cleanup-image /checkhealth

ENTER

Kod:
dism /online /cleanup-image /restorehealth

ENTER
Ekran Görüntüsü (13).png

Maalesef ayarları dahi açamıyorum o kadar yavaşladı PC. Yeni kullanıcı açamıyorum maalesef.

@ardayzr Discord'u tekrar yükleyeceğim şimdi, çünkü masaüstü geldi Discord hala gelemedi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı