PC-Meraklısı Decapat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 194 25 Eylül 2020 #1 AppData klasörünü silersem ne olur?
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #21 Sorun halinde sistem geri yükleme noktasından geri yükleyin. Artı 0 Eksi
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.215 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #22 PC-Meraklısı dedi: Oyun falan giderse bir şekil de alırım da Windows'a zararı var mı sildiğim için? Genişletmek için tıkla... Windows dosyaları System32'de bulunuyor. Artı -1 Eksi
PC-Meraklısı dedi: Oyun falan giderse bir şekil de alırım da Windows'a zararı var mı sildiğim için? Genişletmek için tıkla... Windows dosyaları System32'de bulunuyor.
KS KS PC-Meraklısı Decapat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 194 25 Eylül 2020 #23 fersend dedi: Sorun halinde sistem geri yükleme noktasından geri yükleyin. Genişletmek için tıkla... tamam Paveloyd dedi: Windows dosyaları System32'de bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Sadece uygulamalarıma zararı var o zaman Artı 0 Eksi
fersend dedi: Sorun halinde sistem geri yükleme noktasından geri yükleyin. Genişletmek için tıkla... tamam Paveloyd dedi: Windows dosyaları System32'de bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Sadece uygulamalarıma zararı var o zaman
hal1l Centipat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #24 Aidra dedi: Bazı program ayarlarınız gider ve bilgisayarınız çok rahatlar denemeyin Genişletmek için tıkla... hiçte rahatlamaz ben yaptim suan bilgisayarim aşırı yavaşladı lol 120 fps alan bilgisayar simdi lol açmıyor appdatadaki neredeyse tüm dosyaları sildim aşırı pişman oldum şimdi kaldım böyle bilgisayarıda kullanamıyorum artık Aidra dedi: Bazı program ayarlarınız gider ve bilgisayarınız çok rahatlar denemeyin Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Aidra dedi: Bazı program ayarlarınız gider ve bilgisayarınız çok rahatlar denemeyin Genişletmek için tıkla... hiçte rahatlamaz ben yaptim suan bilgisayarim aşırı yavaşladı lol 120 fps alan bilgisayar simdi lol açmıyor appdatadaki neredeyse tüm dosyaları sildim aşırı pişman oldum şimdi kaldım böyle bilgisayarıda kullanamıyorum artık Aidra dedi: Bazı program ayarlarınız gider ve bilgisayarınız çok rahatlar denemeyin Genişletmek için tıkla...