%AppData% konumu nasıl değiştirilir?

Nasıl değiştirdiğinizi yazabilir misiniz?

Roaming klasörünün özellikler kısmından konum sekmesine gelip D: yaptım. Yapmak istediğim roamingi d: Diskine taşımaktı ama ben böyle yapınca artık D: diski roaming olarak algılanıyor, %appdata% yazınca D: diski açılıyor.

Artı -1 Eksi
Roaming klasörünün özellikler kısmından konum sekmesine gelip D: yaptım. Yapmak istediğim roamingi d: Diskine taşımaktı ama ben böyle yapınca artık D: diski roaming olarak algılanıyor, %appdata% yazınca D: diski açılıyor.
Sistemizin C: bölümüne kurulu olduğunu varsayıyorum.
  1. Önce : gizli klasör ve dosyalar görüntülensin deyin.
  2. Sonra : C:\Kullanılar\Kullanıcı adınız
Klasörünü açınız.
  • Hala AppData Klasörü yerindeyse; Roaming klasörünün özelliklerinden AppData konumunu seçiniz.
  • AppData klasörü yoksa oluşturup, Roaming klasörünün konumunu AppData klasörü olarak belirleyin.

Artı -1 Eksi
Sistemizin C: Bölümüne kurulu olduğunu varsayıyorum.
  1. Önce: Gizli klasör ve dosyalar görüntülensin deyin.
  2. Sonra: C:\Kullanılar\Kullanıcı adınız
Klasörünü açınız.
  • Hala AppData Klasörü yerindeyse; Roaming klasörünün özelliklerinden AppData konumunu seçiniz.
  • AppData klasörü yoksa oluşturup, Roaming klasörünün konumunu AppData klasörü olarak belirleyin.

Siz anlamadınız galiba hatayı. Roaming dosyası yok. %Appdata% yazınca D: diski açılıyor.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı