AppData/Local klasörü içinden dosya silinirse bir şey olur mu?

Daiquiri

Hectopat
Uzun bir zaman önce Unity kullanmam gerekti. Daha sonra silmiştim. appdata/local klasörünün içinde 2 GB boyutunda "Unity" adlı bir klasör var. Bu klasör benim de kullandığım Unity oyun motoruyla mı ilgili yoksa başka bir şey mi nasıl anlarım ve silersem bir sorun olur mu?

Klasör içine girip bir oyuna mı ait kontrol edilebilir. Genelde o motoru kullanan oyunlar kendi klasöründe taşır ama bir bakmakta fayda var.

Klasörü açınca bu dosyalar çıkıyor. Tek tek hepsini gezdim. Herhangi bir oyun adı görmedim.
1701105228972.png

Uzun bir zaman önce Unity kullanmam gerekti. Daha sonra silmiştim. appdata/local klasörünün içinde 2 GB boyutunda "Unity" adlı bir klasör var. Bu klasör benim de kullandığım Unity oyun motoruyla mı ilgili yoksa başka bir şey mi nasıl anlarım ve silersem bir sorun olur mu?

Kalinti olacagini sanmam. Eger Unity oyun motoru kullanan oyununuz yoksa, muhtemelen kalinti olabilir.

Klasörü açınca bu dosyalar çıkıyor. Tek tek hepsini gezdim. Herhangi bir oyun adı görmedim.
Eki Görüntüle 2033125

Kalintiya benziyor sanki... Genellikle bu addaki dosyalari oyunun kendi klasorunde gorurdum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı