Çözüldü "Windowsselfhost" dosyası silinirse bir şey olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Abi ilk zamanlar bilgisayara oyun yüklemiştim sonra girdim ayarları kurcaladım biraz. Biliyorum bu konuda suçluyum ama belki oyun oynarken daha iyi sonuç alırım diye her şeyi değiştirdim. İlk haftalar iyi gidiyordu fakat sonra Insider programı yüzünden her hafta güncelleme almaya ve Dosya Gezgini uygulaması güncellenip kasmaya başlamıştı bende internette araştırmaya başladığımda bir abi Windows self host dosyası silinince düzeleceğini ama düzelmezse format atabileceğini başka bir çözüm olmadığını söylemişti. Bende self Host'u sildim ve Insider'den çıkış yaptığını hem de diğer uygulamaların biraz düzeldiğini gördüm ama yine de korkuyorum ondan.

Girdikten sonra çıkamadım diyordu ki bu Microsoft hesabı Insider programına kayıtlı değil.

O zaman format tek çare gözüküyor, önemli dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın; bu arada, Insider programı kesinlikle günlük düzgün bilgisayar kullanımına uygun değildir, işlerinizi ve günlük bilgisayar kullanımınızı sekteye uğratabilir, sabredemiyorsanız da en azından sürüm ön izleme kanalına geçin. Zaten Insider dev ve canary kanalından formatsız çıkış yapamazsınız, betadan da belli dönemlerde çıkış yapabilirsiniz (yapı numarası denkleştirme olayından dolayı) bunları bilerek Insider'a geçin. Bu arada sizde de öyle demesi ilginçmiş doğrusu.
Şifrelerim falan gitmez değil mi? Hem de çok sağ olun.

Rica ederim. İnternet şifreleri mi?

Tarayıcıdaki oturum açma bilgilerini kastediyorsanız tarayıcı senkronizasyonunun çalıştığımdan emin olun ve son bir kez senkronizasyon yapın. Bunları yaparsanız gitmez.

Merhaba. ben Windows 11 Insider programına katıldım ve çıkamayınca windowsselfhost u sildim problem olur mu?
Hayır fakat WindowsSelfHost, Windows Insider Programının bileşenlerini barındırdığı için bir WindowsSelfHost kayıt girdisini kullanmadan ya da Windows'u yeniden yüklemeden Windows Insider Programına tekrar katılamazsınız.

Windows Insider Programını yeniden kurun;

Arkadaşlar aynı durumdan muzdaribim bende arkadaş gibi yanlışlıkla girdim çıkış yapamıyorum yardımcı olur musunuz, kısa bir özet yeterli. Ayrıca beta kanalına girdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı