O zaman temizlemenize gerek yok.Kullanmadığım bir uygulama olmadı. Zaten 3 5 oyun, tarayıcı, Steam ve Discord dışında bir şey yok PC'de. Bir program kaldırmadım hiç yani.
Sadece %temp%, temp ve prefetch klasörlerini temizleseniz yeter.
O zaman temizlemenize gerek yok.Kullanmadığım bir uygulama olmadı. Zaten 3 5 oyun, tarayıcı, Steam ve Discord dışında bir şey yok PC'de. Bir program kaldırmadım hiç yani.
O zaman silecek dosya da yoktur, kalıntısız uygulama temizlemek içinde Revo Uninstaller kullanabilirsiniz.Kullanmadığım bir uygulama olmadı. Zaten 3 5 oyun, tarayıcı, Steam ve Discord dışında bir şey yok PC'de. Bir program kaldırmadım hiç yani.
D ve C disklerini kontrol edebilirsiniz.Sistemde alan sürekli kendisince azalıyor. Bir yerlerde bir şeyler biriktiğini düşünüyorum sürekli. %temp%, Temp ve prefetch klasörlerini günlük temizliyorum.
BleachBit kullanabilirsiniz.Sistemde alan sürekli kendisince azalıyor. Bir yerlerde bir şeyler biriktiğini düşünüyorum sürekli. %temp%, Temp ve prefetch klasörlerini günlük temizliyorum.
Bu çocuk aynı ben ya.O zaman silecek dosya da yoktur, kalıntısız uygulama temizlemek içinde Revo Uninstaller kullanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.