MustafaNS Hectopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 25 3 Mayıs 2020 #1 Klasörlerin simgeleri beyaz ve bastığım zaman dosya bulunamadı diyor. Ayrıca denetim masasına giriş yapamıyorum nasıl düzeltebilirim teşekkürler.
Klasörlerin simgeleri beyaz ve bastığım zaman dosya bulunamadı diyor. Ayrıca denetim masasına giriş yapamıyorum nasıl düzeltebilirim teşekkürler.
tunganur Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #2 Sistemi geri yükleyi denediniz mi ? daha öncesinde sistem otomatik olarak bir geri dönüşüm noktası oluşturur. Artı 0 Eksi
Sistemi geri yükleyi denediniz mi ? daha öncesinde sistem otomatik olarak bir geri dönüşüm noktası oluşturur.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2020 #3 Sistem geri yükleme, sistem onarma veya format. Artı 0 Eksi
EmirGkts Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 863 Çözümler 5 Yer Başkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #4 Geri yükle W10'u. Artı 0 Eksi
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 3 Mayıs 2020 #5 Windows 10'u tekrardan yükle. Artı 0 Eksi
Sinan Uğurlu Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 504 Çözümler 12 Yer Datacenter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ve Ağ Altyapı Danış. 3 Mayıs 2020 #6 Bu soruya verilebilecek tek bir cevap var; Temiz Kurulum. Ancak, senden rica etsem kurulu programların ekran görüntüsünü atabilirmisin? Artı 0 Eksi
Bu soruya verilebilecek tek bir cevap var; Temiz Kurulum. Ancak, senden rica etsem kurulu programların ekran görüntüsünü atabilirmisin?
KS KS MustafaNS Hectopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 25 3 Mayıs 2020 #7 Nasıl yapacağım geri yüklemeyi? Artı 0 Eksi
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2020 #8 MustafaNS dedi: Nasıl yapacağım geri yüklemeyi? Genişletmek için tıkla... Windows 10 için arama kısmına "Kurtarma Seçenekleri" yazın gerisi çorap söküğü gibi gelir. Artı 0 Eksi
MustafaNS dedi: Nasıl yapacağım geri yüklemeyi? Genişletmek için tıkla... Windows 10 için arama kısmına "Kurtarma Seçenekleri" yazın gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Turgut38 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 176 Yer Kayseri/Develi Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #9 MustafaNS dedi: Klasörlerin simgeleri beyaz ve bastığım zaman dosya bulunamadı diyor. Ayrıca denetim masasına giriş yapamıyorum nasıl düzeltebilirim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende de olmuştu PC'yi yeniden başlatınca geri yükleme gelmişti o senin en son yaptığın işlemi geri alıyor denedin mi? Artı 0 Eksi
MustafaNS dedi: Klasörlerin simgeleri beyaz ve bastığım zaman dosya bulunamadı diyor. Ayrıca denetim masasına giriş yapamıyorum nasıl düzeltebilirim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende de olmuştu PC'yi yeniden başlatınca geri yükleme gelmişti o senin en son yaptığın işlemi geri alıyor denedin mi?
KS KS MustafaNS Hectopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 25 3 Mayıs 2020 #10 Başlattım tahmini ne kadar sürer bu işlem. Artı 0 Eksi