Apple 16 Pro alınır mı?

Kayıtsız nasıl kullanılır detaylı anlatabilir misin acaba?
Aldıktan sonra her sene 8 ay kullanım hakkınız oluyor. Bu süre her 1 Ocak tarihinde yenileniyor yani 8 ay hakkınız geri veriliyor. Şu an alırsanız 2026 Ağustos tarihine kadar kullanabilirsiniz. Kapandığı zaman eski bir iPhone 6S-SE1 alarak sim kartı ona takarak Apple’ın kendi özelliği olan iCloud arama yönlendirme ile gelen aramalarınızı ve internet paketinizi yeni iPhone’unuzda kullanabilirsiniz. Bu dediğim son dört ay için idare etmelik bir yöntem.
Bu yıl 8 ay süre 10 aya çıktı. 6+4 sistemi oldu bilginiz olsun. Seneye de 8 ay mı 10 ay mı olacağı meçhul şu anda.

Aldıktan sonra her sene 8 ay kullanım hakkınız oluyor. Bu süre her 1 Ocak tarihinde yenileniyor yani 8 ay hakkınız geri veriliyor. Şu an alırsanız 2026 Ağustos tarihine kadar kullanabilirsiniz. Kapandığı zaman eski bir iPhone 6S-SE1 alarak sim kartı ona takarak Apple’ın kendi özelliği olan iCloud arama yönlendirme ile gelen aramalarınızı ve internet paketinizi yeni iPhone’unuzda kullanabilirsiniz. Bu dediğim son dört ay için idare etmelik bir yöntem.
Bu yıl 8 ay süre 10 aya çıktı. 6+4 sistemi oldu bilginiz olsun. Seneye de 8 ay mı 10 ay mı olacağı meçhul şu anda.
Hocam nasıl yani 10 ay oldu?

Hocam nasıl yani 10 ay oldu?

Bildiğiniz işte 10 ay oldu. İlk 4 ay süresi dolmaya yakın 60 gün daha uzatıldığına dair SMS geldi ve insanların telefonu kapanmadı. Yetkili arkadaşlar tarafından resmî bir haber de verilmedi ama durum bu. Ondan dedim bu senelik mi yoksa seneye de bundan sonra böyle mi olacak diye.

Arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim. Önerilerinizi değerlendirip araştırmalarımı yaptıktan sonra kararımı verdim. iPhone kullandığım için Apple ekosistemine devam etmeye karar verdim ve Apple Pro 16 aldım.

Apple kullandığım için Apple 16 Pro aldım.

Samsung düşündüm ama elimde Apple ürünlerim olduğu için Samsung'la uyumsuzluk olabilir diye IPhone'ye geçtim.

Evet gerçekten fark varmış iyi ki almışım.

Hocam alalı 7-8 ay olmuş memnun musunuz telefondan ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı