Apple, 199 TL’ye Parlatma Bezi Satmaya Başladı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.757
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Apple Parlatma Bezi

Apple Partlatma Bezi ile neredeyse tüm Apple cihazlarınızı güvenle temizleyebilirsiniz. Apple yurtdışı fiyatı 19 dolar, ülkemizdeki fiyatı ise 199 TL olan bir Parlatma Bezi satışına başlamış durumda. İhtiyacı olanların kaçırmaması gereken ürün için Apple, “Aşındırmayan yumuşak malzemeden üretilen Parlatma Bezi, nano-texture cam dahil tüm Apple ekranlarını güvenli ve etkili bir şekilde temizler.” açıklamasında bulunuyor. İzleme […]

Devamı: Apple, 199 TL’ye Parlatma Bezi Satmaya Başladı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Bunun haberini bile ciddi bir dille yapmamanız gerekirdi. Kinayeli bir haberdir diye açtım ancak uyumlu cihazlar listesi de verilmiş. Pas geçilseydi daha iyi olurdu yani.

"Abi adamlarda 20 lira gibi yaa!" demek de manasız. Bizim 20-30 liraya aldığımız bezleri birkaç dolara alıyorlar, alım güçlerinin fazla olması bu gibi ürünlerin herkes tarafından alındığını göstermiyor. Ona bakacak olursak amiral gemisi cihazlar yurtdışında hayli ucuz. O zaman Amerika'da veya Avrupa ülkelerinde sadece en tepe modeller satın alınması gerekir. Ama durum öyle değil.
 
Bir olayı vardır ama fiyat komik.
 
Ekran parlatma bezi mi? 20 dolara mı? Bakın asıl olay bu ürünün 200 lira olması değil 20 dolar olması. Amerika'da 20 doların alım gücü burdaki 200 liradan daha fazla. Bu ürünün 20 dolar olması bile çok saçma.
Elmam gene söğüşlüyor hayırlı işler 😂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı