Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü alınır mı?

Satıcı hepsiburada o yüzden alınır. Apple kendi mağazasında 430TL şuan.
606E3FF3-975F-4C3C-BF71-81B6F451D5E5.png

Bu bilginin kaynağı neresidir acaba? 😀
Bulamadım ancak bir video vardı buna dair. Ayrıca 13 pro ve pro max kullanabilme şansım olmuştu. 20W adaptör ile 30 dakikada %50 şarj desteğini hem proya hem pro maxe nasıl yapabiliyor sizce apple? Çünkü Proya 9v/2.22 amper verirken pro maxe 9v/3amper veriyor aynı şarj cihazı ve aynı şarj cihazı hem proyu hem pro maxi 30 dakikada yüzde 50 doldurabiliyor. Samsung s21 ultra da kullanmıştım. 25W adaptör 9v/5a vermişti bu da 45W'a eş değer.

Orijinal alacaksanız Apple sitesinden almanızı öneririm. YouTube'da Hepsiburada'dan alınan ile Apple sitesinden alınan ile fark olduğunu gösteren bir video izlemiştim. Bu arada kendim birkaç ay önce anket powerport nano 20W adaptör almıştım 130TL'ye Teknosa'dan. Orijinal adaptör ile birebir değerleri veriyor.

Bulamadım ancak bir video vardı buna dair. Ayrıca 13 pro ve pro max kullanabilme şansım olmuştu. 20W adaptör ile 30 dakikada %50 şarj desteğini hem proya hem pro maxe nasıl yapabiliyor sizce apple? Çünkü Proya 9v/2.22 amper verirken pro maxe 9v/3amper veriyor aynı şarj cihazı ve aynı şarj cihazı hem proyu hem pro maxi 30 dakikada yüzde 50 doldurabiliyor. Samsung s21 ultra da kullanmıştım. 25W adaptör 9v/5a vermişti bu da 45W'a eş değer.
@518815 @matmakif acaba komik olan ne? Eminim hayatınızda elinize almadığınız cihazlar hakkında izlediğiniz 2 3 video dışında fikriniz yoktur ama yaptığım testlere kahkaha atıyosunuz fikri yok zikri var işte..:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı