https://www.hepsiburada.com/apple-2...3tu-a-apple-turkiye-garantili-p-HBV0000120WWA
Hepsiburada satıcısından bu 20W Apple şarj adaptörü alınır mı?
Alınabilir gibi ama ben Spigen 27w adaptörü tercih ederdim açıkcası.https://www.hepsiburada.com/apple-2...3tu-a-apple-turkiye-garantili-p-HBV0000120WWA
1 sene önce 20W lık adaptörü almıştım ama bu yorumda bahsedilen adaptör daha mantıklı geldi bilseydim onu tercih ederdim.Alınabilir gibi ama ben Spigen 27w adaptörü tercih ederdim açıkcası.
20W adaptör de zaten 27-30W güce kadar çıkabiliyor.1 sene önce 20W lık adaptörü almıştım ama bu yorumda bahsedilen adaptör daha mantıklı geldi bilseydim onu tercih ederdim.
Bu bilginin kaynağı neresidir acaba?20W adaptör de zaten 27-30W güce kadar çıkabiliyor.
Bulamadım ancak bir video vardı buna dair. Ayrıca 13 pro ve pro max kullanabilme şansım olmuştu. 20W adaptör ile 30 dakikada %50 şarj desteğini hem proya hem pro maxe nasıl yapabiliyor sizce apple? Çünkü Proya 9v/2.22 amper verirken pro maxe 9v/3amper veriyor aynı şarj cihazı ve aynı şarj cihazı hem proyu hem pro maxi 30 dakikada yüzde 50 doldurabiliyor. Samsung s21 ultra da kullanmıştım. 25W adaptör 9v/5a vermişti bu da 45W'a eş değer.Bu bilginin kaynağı neresidir acaba?![]()
@518815 @matmakif acaba komik olan ne? Eminim hayatınızda elinize almadığınız cihazlar hakkında izlediğiniz 2 3 video dışında fikriniz yoktur ama yaptığım testlere kahkaha atıyosunuz fikri yok zikri var işte..Bulamadım ancak bir video vardı buna dair. Ayrıca 13 pro ve pro max kullanabilme şansım olmuştu. 20W adaptör ile 30 dakikada %50 şarj desteğini hem proya hem pro maxe nasıl yapabiliyor sizce apple? Çünkü Proya 9v/2.22 amper verirken pro maxe 9v/3amper veriyor aynı şarj cihazı ve aynı şarj cihazı hem proyu hem pro maxi 30 dakikada yüzde 50 doldurabiliyor. Samsung s21 ultra da kullanmıştım. 25W adaptör 9v/5a vermişti bu da 45W'a eş değer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.