Apple 3.5mm to lightning dönüştürücü

ahmet.bahceci

Hectopat
Katılım
16 Ağustos 2020
Mesajlar
88
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu Apple'ın satmış olduğu 3.5mmtan lightning aparatı Bluetooth'lu mu yoksa normal mi? Trendyol da satılanların çoğu Bluetooth'lu.
 
Ben arabamda kullanıyorum AUX için. Sürekli AUX kablosuna bağlı şekilde duruyor. Orijinal olarak 2 defa aldım şimdiye kadar. Hatta 70 TL'ye aldığım dönüştürücü 169 TL olmuş. Biraz zoruma gitmedi değil. İkisi de normal dönüştürücüydü ve aksesuarı hiçbir uyarı vermeden veya işlem istemeden tanıdı cihazlarım. Sadece çakma olanlar Bluetooth istiyor.
 
@ahmet.bahceci Çakma ürün sonuça, pek beklentiniz olmasın. Orijinali ile kıyas bile edilemez. İletimi Bluetooth üzerinden sağlıyorsa, kalitesi de çok düşük olacaktır. Sonuçta lisanslı olmayan ve gerekli bant genişliğini sağlayamayacak kadar basit cihazlar olacaktır.
 
@ahmet.bahceci Çakma ürün sonuça, pek beklentiniz olmasın. Orijinali ile kıyas bile edilemez. İletimi Bluetooth üzerinden sağlıyorsa, kalitesi de çok düşük olacaktır. Sonuçta lisanslı olmayan ve gerekli bant genişliğini sağlayamayacak basit cihazlar olacaktır.
O zaman 170 lirayı bayılacaz 😂
 

Geri
Yukarı