Merhaba. Birçok Apple ürünü kullanmaktayım ve tek bir adaptör ile onca ürünü şarj etmek çok fazla vaktimi yiyor. Acaba Apple'ın 35W çift USB-C güç adaptörünü almayı düşünüyorum. Kullanan var mı? Ya da başka bir alternatif önerebilecek?
Merhaba. Ben olsam Ugreen 65 veya 100W adaptörlere yönelirdim ama Apple'ın kötü olmayacağına, alırsanız başınızı ağrıtmayacağına da eminim.Merhaba. Birçok Apple ürünü kullanmaktayım ve tek bir adaptör ile onca ürünü şarj etmek çok fazla vaktimi yiyor. Acaba Apple'ın 35W çift USB-C güç adaptörünü almayı düşünüyorum. Kullanan var mı? Ya da başka bir alternatif önerebilecek?
iPhone 13, Watch 8 ve airpods pro 2.nesil cihazlarımı şarj etmek için almayı düşünüyorum. Şuan 20w olan şarj adaptörüyle çok uzun sürüyor. Hatta telefonu şarj ederken de uzun sürüyor hızlı şarj destekli olmasına rağmen.Merhaba, 35W toplamda verebileceği güç olduğu için şarj süreleriniz çok uzar. Macbook ile mi kullanacaksınız yoksa sadece telefon, tablet, saat gibi düşük güç tüketimine sahip cihazlar mı?
Laptop kullanılmayacaksa;
![]()
Ugreen Gan X 65W 3 Type-C PD ve USB Hızlı Şarj Cihazı
Ugreen Gan X 65W 3 Type-C PD ve USB Hızlı Şarj Cihazıwww.teknostore.com
Laptop ile birlikte kullanılacaksa;
iPhone 13, Watch 8 ve AirPods Pro 2.nesil cihazlarımı şarj etmek için almayı düşünüyorum. Şu an 20W olan şarj adaptörüyle çok uzun sürüyor. Hatta telefonu şarj ederken de uzun sürüyor hızlı şarj destekli olmasına rağmen.
Anladım çok sağolun yardımınız için. Son olarak merak ettiğimden sormak istiyorum mesela 65w üstü alsam cihazlara herhangi bir zararı olur mu? Şarj olma süresini kısaltır mı?Öyleyse 65W olanı alabilirsiniz ben Apple cihazlarımla hep Ugreen kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım şarj hızı konusunda eğer 20W adaptör ile şarj süresinden memnun değilseniz bu konuda bi' iyileşme olacağını sanmıyorum ama paralelde şarj işlemi yaparken sorun yaşamazsınız.
Zararı olmaz, cihazınız maksimum 20W ile şarj oluyorsa yine o güç ile şarj olur. Eğer halihazırda 10W adaptör kullanıyorsanız şarj süresi azalır ama aksi takdirde azalmaz.Anladım çok sağolun yardımınız için. Son olarak merak ettiğimden sormak istiyorum mesela 65w üstü alsam cihazlara herhangi bir zararı olur mu? Şarj olma süresini kısaltır mı?
Tekrar çok teşekkür ederim. 2’li usb-c bağlantısı olandan satın alacağım.Zararı olmaz, cihazınız maksimum 20W ile şarj oluyorsa yine o güç ile şarj olur. Eğer halihazırda 10W adaptör kullanıyorsanız şarj süresi azalır ama aksi takdirde azalmaz.
Bu arada sizin bu gönderdiğiniz linkteki ürün yurtdışından gönderiliyor. Acaba ek gümrük vergisi çıkar mı? Ve bir sorun olduğunda iade işlemi nasıl oluyor biliyor musunuz?Merhaba. Ben olsam Ugreen 65 veya 100W adaptörlere yönelirdim ama Apple'ın kötü olmayacağına, alırsanız başınızı ağrıtmayacağına da eminim.
Örneğin şu ürün Prime üyesiyseniz 600TL'den daha ucuza geliyor: https://www.amazon.com.tr/dp/B08GXPF54Z
Prime üyesiyseniz vergi dahil 582,46 TL, değilseniz kargo ücreti çıkıyor o yüzden prime üyesi olmak daha cazip.Bu arada sizin bu gönderdiğiniz linkteki ürün yurtdışından gönderiliyor. Acaba ek gümrük vergisi çıkar mı? Ve bir sorun olduğunda iade işlemi nasıl oluyor biliyor musunuz?
Tekrar çok teşekkür ederim. 2'li USB-C bağlantısı olandan satın alacağım.
Bu arada sizin bu gönderdiğiniz linkteki ürün yurt dışından gönderiliyor. Acaba ek gümrük vergisi çıkar mı? Ve bir sorun olduğunda iade işlemi nasıl oluyor biliyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.