Apple AirPods 3 Tanıtıldı

1999₺ den satılırsa hiçbir anlamı kalmaz ki? AirPods Pro'dan daha kötü ama daha pahalı.
Apple'ın sitesinde AirPods Pro 2899TL. Ben aldığımda da 2500 Liraya almıştım. Teknosa, Vatan, MediaMarkt gibi mağazalarda da 2199 TL. 1800-1900 Lira bandında satış yapan internet sitelerinin (n11, Hepsiburada gibi) Apple'ın umurunda olduğunu sanmıyorum :D

5 dakikada şarj ve 6 saat tam dinleme güzelmiş fakat 2.nesil yerine bin lira daha verip almaya değecek birşey göremedim.
2. Nesil AirPods'ların kutularında kablosuz şarj özelliği seçildiğinde 1,200'den 1,600'a çıkıyor ki zaten 3. nesilde böyle bir seçenek bırakılmamış. Ayrıca Adaptive EQ, Spatial Audio ve ter, suya dayanıklılık ile 400 TL daha biniyor. Ayrıca Türkiye'de kura göre ayarlanmış.

Gereksiz bir ara model olmuş bence. AirPods Pro anlık olarak 1970₺ tutarken buna 2000₺ vermek saçmalık. Herhangi ekstra bir özelliği de yok. Silikonsuz yapı zaten berbat bir şey kulak yapıları için. Ayrıca kulaklıkta silikonlu yapıda olduğu için ortam sesi kesme özelliği de bulunmamakta. 2000₺ verdiğim kulaklıkta ortam sesi kesme yoksa ne anlamı kalıyor ki.

Bu kulaklık sadece Apple Spatial Audio özelliğinin öne çıkarılması için yapıldığını düşünüyorum.
Saçmalık kısaca...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı