Beyaz_G
Hectopat
AirPods 3 çok hoşuma gitmedi üzerindede çok durmadılar zaten 2000 TL hak etmez gibi 3 Pro çok daha iyi olur gibime geliyor ama M1 Max ve M1 Pro yargı makinesi.
Apple'ın sitesinde AirPods Pro 2899TL. Ben aldığımda da 2500 Liraya almıştım. Teknosa, Vatan, MediaMarkt gibi mağazalarda da 2199 TL. 1800-1900 Lira bandında satış yapan internet sitelerinin (n11, Hepsiburada gibi) Apple'ın umurunda olduğunu sanmıyorum1999₺ den satılırsa hiçbir anlamı kalmaz ki? AirPods Pro'dan daha kötü ama daha pahalı.
2. Nesil AirPods'ların kutularında kablosuz şarj özelliği seçildiğinde 1,200'den 1,600'a çıkıyor ki zaten 3. nesilde böyle bir seçenek bırakılmamış. Ayrıca Adaptive EQ, Spatial Audio ve ter, suya dayanıklılık ile 400 TL daha biniyor. Ayrıca Türkiye'de kura göre ayarlanmış.5 dakikada şarj ve 6 saat tam dinleme güzelmiş fakat 2.nesil yerine bin lira daha verip almaya değecek birşey göremedim.
2 böbrek yeter. Gerisi kurtarmıyor. Pazarlık payı yoktur.Kaç para?
Silikonsuz gelemez. Silikonsuz modeller zaten kendi başına dış sesi adam akıllı kesemiyor.Tek beklediğim şey aktif gürültü engelleme destekli silikonsuz bir AirPods. Ne zaman gelir böyle bir alet?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.