Apple AirPods düşük ses sorunu

Astrous

Decapat
Evet arkadaşlar 2. Nesil AirPods sahibiyim zamanında iPhone 11 kullanıyordum ancak satmak zorunda kaldım. Şu an Xiaomi Redmi Note 8 Pro ile kullanıyorum. Bariz bir şekilde ses şiddeti farkı var. Samsung'larda ise ses iPhone gibi yüksek. Sadece Xiaomi'de oluyor gibi geldi bana. Bir çözüm yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1580198133801.png

Gösterdiğim yere 7 kez tıkladıktan sonra, Developer Options adında bir kısım gelecek o kısıma girip Disable Absolute Volume kısmını açın.

Yok hoc
Eki Görüntüle 493154
Gösterdiğim yere 7 kez tıkladıktan sonra, Developer Options adında bir kısım gelecek o kısıma girip Disable Absolute Volume kısmını açın.
Yok hocam olmadı onun altında bağlantı kalitesi için ses teknolojisi felan vardı ses kalitesi yaptım sbc ayarını hd sound adaptive sound felan herşeyi denedim ancak ordan çıkınca ayarlar sıfırlanıyor ne yapmalıyım?

Merahaba,
Xiaomi Redmi Note 8 kullanıyorum.
Aynı sorun bende de var. Disable Absolute Volume aktifleştirdim. Düzelme olmadı çözebilen var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı