M mortingenstr Decapat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #1 Bu temassızlık sorunun yaşayan sadece ben miyim? Çözümü tam olarak nedir bilen var mı?
Dnoir Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.829 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri EVGA GeForce RTX 2060 KO ULTRA GAMING 6GB Intel i3-10100F MSI PRO H410M-B Intel H410 Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 3200 MHz Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #2 Garantisi varsa direkt gönder. Artı 0 Eksi
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2024 #3 Airpods'larda fiziksel bir bağlantı yok, kablosuz şarj oluyor kulakiçi kulaklıklar. Bahsettiğin şey USB-C portu olmasın? İç kısımda metal yüzey varmış. Kablosuz sanıyordum. Son düzenleme: 9 Şubat 2024 Artı -1 Eksi
Airpods'larda fiziksel bir bağlantı yok, kablosuz şarj oluyor kulakiçi kulaklıklar. Bahsettiğin şey USB-C portu olmasın? İç kısımda metal yüzey varmış. Kablosuz sanıyordum.
L laifodes Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 415 Çözümler 2 9 Şubat 2024 #4 Cruslan dedi: Airpods'larda fiziksel bir bağlantı yok, kablosuz şarj oluyor kulakiçi kulaklıklar. Bahsettiğin şey USB-C portu olmasın? Genişletmek için tıkla... Pro 2'lerin üstünde metal bir alan var ve kutusunun içinde kulaklığın geldiği yerde metalik ayaklar var. Ordan şarj olmuyor mu? Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Airpods'larda fiziksel bir bağlantı yok, kablosuz şarj oluyor kulakiçi kulaklıklar. Bahsettiğin şey USB-C portu olmasın? Genişletmek için tıkla... Pro 2'lerin üstünde metal bir alan var ve kutusunun içinde kulaklığın geldiği yerde metalik ayaklar var. Ordan şarj olmuyor mu?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2024 #5 laifodes dedi: Pro 2'lerin üstünde metal bir alan var ve kutusunun içinde kulaklığın geldiği yerde metalik ayaklar var. Ordan şarj olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın, benim hatam. Dediğiniz gibiymiş. Bence bir kulak çubuğu alıp kutunun içerisini karıştırın. İçine sığan yumuşak bir şey de iş görür. Artı 0 Eksi
laifodes dedi: Pro 2'lerin üstünde metal bir alan var ve kutusunun içinde kulaklığın geldiği yerde metalik ayaklar var. Ordan şarj olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın, benim hatam. Dediğiniz gibiymiş. Bence bir kulak çubuğu alıp kutunun içerisini karıştırın. İçine sığan yumuşak bir şey de iş görür.
KS KS M mortingenstr Decapat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #6 laifodes dedi: Pro 2'lerin üstünde metal bir alan var ve kutusunun içinde kulaklığın geldiği yerde metalik ayaklar var. Oradan şarj olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Benim bahsettiğim temassızlık kulaklıkların kutunun içinde ki metal kısımlara temas etmediği için şarj olmamasj. Cruslan dedi: Kusura bakmayın, benim hatam. Dediğiniz gibiymiş. Bence bir kulak çubuğu alıp kutunun içerisini karıştırın. İçine sığan yumuşak bir şey de iş görür. Genişletmek için tıkla... Denedim ama değişen bir şey yok. Artı 0 Eksi
laifodes dedi: Pro 2'lerin üstünde metal bir alan var ve kutusunun içinde kulaklığın geldiği yerde metalik ayaklar var. Oradan şarj olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Benim bahsettiğim temassızlık kulaklıkların kutunun içinde ki metal kısımlara temas etmediği için şarj olmamasj. Cruslan dedi: Kusura bakmayın, benim hatam. Dediğiniz gibiymiş. Bence bir kulak çubuğu alıp kutunun içerisini karıştırın. İçine sığan yumuşak bir şey de iş görür. Genişletmek için tıkla... Denedim ama değişen bir şey yok.
L laifodes Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 415 Çözümler 2 9 Şubat 2024 #7 mortingenstr dedi: Benim bahsettiğim temassızlık kulaklıkların kutunun içinde ki metal kısımlara temas etmediği için şarj olmaması. Genişletmek için tıkla... Arada bende de oluyor hocam. Kulaklığı koyduktan sonra sağa sola oynatıp öyle kapağı kapatıyorum. Artı 0 Eksi
mortingenstr dedi: Benim bahsettiğim temassızlık kulaklıkların kutunun içinde ki metal kısımlara temas etmediği için şarj olmaması. Genişletmek için tıkla... Arada bende de oluyor hocam. Kulaklığı koyduktan sonra sağa sola oynatıp öyle kapağı kapatıyorum.
KS KS M mortingenstr Decapat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #8 laifodes dedi: Arada bende de oluyor hocam. Kulaklığı koyduktan sonra sağa sola oynatıp öyle kapağı kapatıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam temizleme, sağ sola oynatma gibi yöntemleri zaten denedim. Değişen bir şey olmadığı için buraya sordum. Artı 0 Eksi
laifodes dedi: Arada bende de oluyor hocam. Kulaklığı koyduktan sonra sağa sola oynatıp öyle kapağı kapatıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam temizleme, sağ sola oynatma gibi yöntemleri zaten denedim. Değişen bir şey olmadığı için buraya sordum.