Apple Arcade alınır mı?

Galiba Apple Arcade hakkında hiç fikriniz yok oradaki oyunların %15 civarı bir şeyi paralı paralı olmayan oyunların çoğuda avantajı şöyle uygulama içi satın alma yok ve reklamda yok hem ayrıca Game Center ile arkadaşlarınız ile güzelce oynayabiliyorsunuz mesela ben diyelim ki goat Simulator Human: Fall Flat getting over it bloons td aklıma bu kadar oyun geldi diyelim bu oyunları merak ediyorum ama sadece merak ediyorum yani 1 ay sonra sıkılıp silebilirimve bu oyunların hepsini kalıcı bir şekilde almak hesaplamadım ama hepsi toplam 650 TL falan vardır peki ben bu oyunları zaten merakımdan oynayacağım neden 650 TL verip kalıcı alayım? 1 ay 35 TL vereyim hepsini o 1 ayda vezkimi çıkara çıkara oynarım avantajını anladınız umarım bunlar harici gereksiz olabilir ama bir oyunu alıp 1 sene oynamak istersem tabii kalıcı alırım evet tüm paralı oyunlar Apple Arcade'de yok mesela Minecraft Poppy playtime ama dediğim gibi eğer bir oyunu merak ettiysem ve oyun Apple Arcade'de varsa ve sadece meraktan indirceksem neden 150 TL verip kalıcı alayım? Onun yerine 1 ay 35 TL versem 1 tane oyun oynasam yine kâr anladınız mı bu Apple Arcade avantajını? Ayrıca eklemeyi unuttum eğer elimde bir konsol varsa onu cihazıma bağlayıp konsol ile oynayabiliyorum bu bazı kalıcı oyunlarda yok sadece arcade oyunlarda var.

Sen benim söylemek istediğimi tam olarak anlamadın galiba Apple fanboyluğu yapmaya gerek yok bu kadar. Benim için arcade, Apple Store üzerindeki tüm ücretli oyunlara abonelik sayesinde sahip olabiliyor olsaydık belki bir tık mantıklı olabilirdi fakat bence hala o kadar geliştirilmiş bir sistem değil. Ha sizin oynadıklarınız vardır orada anlattığınız gibi size daha karlı geliyordur arcade ama bu herkes için geçerli olamıyor maalesef. Yani ben orada sadece arkadaşın bize fikrimizi sorduğu bir konuya farklı bir fikir belirttiğim için niye bu kadar yükseldiniz anlamadım. Ben mi yanlış biliyorum Apple Store üzerindeki tüm ücretli oyunlar arcade aboneliği sayesinde ücretsiz mi?

Sen benim söylemek istediğimi tam olarak anlamadın galiba Apple fanboyluğu yapmaya gerek yok bu kadar. Benim için arcade, Apple Store üzerindeki tüm ücretli oyunlara abonelik sayesinde sahip olabiliyor olsaydık belki bir tık mantıklı olabilirdi fakat bence hala o kadar geliştirilmiş bir sistem değil. Ha sizin oynadıklarınız vardır orada anlattığınız gibi size daha karlı geliyordur arcade ama bu herkes için geçerli olamıyor maalesef. Yani ben orada sadece arkadaşın bize fikrimizi sorduğu bir konuya farklı bir fikir belirttiğim için niye bu kadar yükseldiniz anlamadım. Ben mi yanlış biliyorum Apple Store üzerindeki tüm ücretli oyunlar arcade aboneliği sayesinde ücretsiz mi?

Zaten Apple Arcade'de sevdiği oyun olmayanın işi yok ben Apple arcade‘de sevdiği oyunları olana dedim.

Zaten Apple Arcade'de sevdiği oyun olmayanın işi yok ben Apple arcade‘de sevdiği oyunları olana dedim.
Yani neymiş kişiden kişiye değişen bir şeymiş dimi hocam abonelik içerisindeki oyunlar. Yanlış bir şey söylemememe rağmen benimle aynı fikirde olmanıza rağmen durup dururken dislike atıp ben yanlış yorumunuza atınca kızıyorsunuz 😅 Neyse fazla uzatmaya gerek yok.

Kendi fikrimi belirttiğim yorumuma durduk yere dislike attığınız ve verdiğiniz cevabın yanlış olduğu için. Apple Arcade içerisinde tüm ücretli oyunlar bulunmuyor. Öyle kafanıza göre başkasına dislike atınca ne bekliyordunuz ki?

Apple Arcade hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadan boş yorum yapmışsınız. Önce kendi fikrinizden yola çıkıp sonra nesnel bir algı söyleyip sonra tekrar kendi fikrim deyip daha baştan kendinizle çelişiyorsunuz zaten :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı