Apple Arcade alınır mı?

Sen benim söylemek istediğimi tam olarak anlamadın galiba Apple fanboyluğu yapmaya gerek yok bu kadar. Benim için arcade, Apple Store üzerindeki tüm ücretli oyunlara abonelik sayesinde sahip olabiliyor olsaydık belki bir tık mantıklı olabilirdi fakat bence hala o kadar geliştirilmiş bir sistem değil. Ha sizin oynadıklarınız vardır orada anlattığınız gibi size daha karlı geliyordur arcade ama bu herkes için geçerli olamıyor maalesef. Yani ben orada sadece arkadaşın bize fikrimizi sorduğu bir konuya farklı bir fikir belirttiğim için niye bu kadar yükseldiniz anlamadım. Ben mi yanlış biliyorum Apple Store üzerindeki tüm ücretli oyunlar arcade aboneliği sayesinde ücretsiz mi?

Zaten Apple Arcade'de sevdiği oyun olmayanın işi yok ben Apple arcade‘de sevdiği oyunları olana dedim.

Zaten Apple Arcade'de sevdiği oyun olmayanın işi yok ben Apple arcade‘de sevdiği oyunları olana dedim.
Yani neymiş kişiden kişiye değişen bir şeymiş dimi hocam abonelik içerisindeki oyunlar. Yanlış bir şey söylemememe rağmen benimle aynı fikirde olmanıza rağmen durup dururken dislike atıp ben yanlış yorumunuza atınca kızıyorsunuz Neyse fazla uzatmaya gerek yok.

Apple Arcade hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadan boş yorum yapmışsınız. Önce kendi fikrinizden yola çıkıp sonra nesnel bir algı söyleyip sonra tekrar kendi fikrim deyip daha baştan kendinizle çelişiyorsunuz zaten

Oyunların listesini bulamadım. Güncel liste var mı? Yukarıda okuduğum kadarıyla Dead Cells ve stardew var. Bu ikisi için bile alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…