Apple.com bonus kampanyalarının hangisinden faydalanılabilir?

matmakif

Kilopat
Katılım
28 Ağustos 2016
Mesajlar
1.921
Çözümler
31
Merhaba, herkese iyi sosyaller. Arkadaşımın garanti bonus kredi kartı ile Apple'ın kendi sitesinden öğrenci indirimiyle iPad Air 5 alacağım. Hangi kampanyaları kullanabiliriz?
3+3 taksit yaptıracağız ama nasıl olduğunu pek bilmiyorum, bu konuda da yardım eder misiniz?

Şu iki kampanyayı buldum ama sıkıntı yok değil mi?
 
BonusFlaş üzerinden kampanyalara takılın. İlk kampanya sizin alışverişi kapsıyor. Tabi alacağınız tutar 70.000 TL üzeri değilse. Kampanya kurallarını iyice okuyun. Fakat ikinci kampanya hakkında Apple bonus elektronik üye iş yeri ise onu da kapsar.
 
Yakın zamanda öğrenci indirimi ile macbook aldım. 3 taksit apple 3 taksitte banka verdi. Satın alımınızı yaptıktan 1-2 gün sonra bankayı arayıp ek taksit istediğinizi söyleyin. Bazen işgüzar banka personelleri olmaz vs. diyorlar. O nedenle internet bankacılığını kullanarak da işleminizi yapabilirsiniz.

Öğrenci kampanyasından yararlanmak için öğrenci belgenizi altta bırakacağım mail adresine konu kısmına W ile başlayan sipariş numaranızı yazarak göndermeniz gerekiyor. Bazı arkadaşlar mail atmadıkları halde öğrenci kampanyasından yararlanabildiklerini söylediler ama Apple yetkilileri 48 saat içerisinde siparişin iptal edileceğini söylüyor. Sanırım Apple bu konuda insiyatif kullanıyor.
[email protected]
 

Geri
Yukarı