BartAltug Megapat Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 91 28 Ocak 2022 #131 orcunaras dedi: 28.1.2022 08:48:03TOPKAPI ŞUBEYE GÖNDERİLDİISTANBUL GRAND AIRPORT Benimki yine gezmelerde Genişletmek için tıkla... Benimki de bu sabah İstanbul'a gelmiş. Şu an "UPS Tesisinde İşleniyor" durumuna düşmüş Bu süreçten sonra herhangi bir gümrük süreci oluyor mu?
orcunaras dedi: 28.1.2022 08:48:03TOPKAPI ŞUBEYE GÖNDERİLDİISTANBUL GRAND AIRPORT Benimki yine gezmelerde Genişletmek için tıkla... Benimki de bu sabah İstanbul'a gelmiş. Şu an "UPS Tesisinde İşleniyor" durumuna düşmüş Bu süreçten sonra herhangi bir gümrük süreci oluyor mu?
orcunaras Hectopat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #132 BartAltug dedi: Benimki de bu sabah İstanbul'a gelmiş. Şu an "UPS Tesisinde İşleniyor" durumuna düşmüş Bu süreçten sonra herhangi bir gümrük süreci oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Sizin adınıza gümrük işlerini yürütüyorlar, 5 iş günü sonra dağıtıma çıkar, sonrası UPS kargo insafında.
BartAltug dedi: Benimki de bu sabah İstanbul'a gelmiş. Şu an "UPS Tesisinde İşleniyor" durumuna düşmüş Bu süreçten sonra herhangi bir gümrük süreci oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Sizin adınıza gümrük işlerini yürütüyorlar, 5 iş günü sonra dağıtıma çıkar, sonrası UPS kargo insafında.
BartAltug Megapat Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 91 28 Ocak 2022 #133 orcunaras dedi: Sizin adınıza gümrük işlerini yürütüyorlar, 5 iş günü sonra dağıtıma çıkar, sonrası UPS kargo insafında. Genişletmek için tıkla... Tahmini teslim tarihi 31 Ocak diyor, tabi ne kadar güven verirse bir kargo şirketi.
orcunaras dedi: Sizin adınıza gümrük işlerini yürütüyorlar, 5 iş günü sonra dağıtıma çıkar, sonrası UPS kargo insafında. Genişletmek için tıkla... Tahmini teslim tarihi 31 Ocak diyor, tabi ne kadar güven verirse bir kargo şirketi.
orcunaras Hectopat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #134 Güncelleme: dün akşam 28.01. 17.40'da lütfedip getirdiler.
BartAltug Megapat Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 91 29 Ocak 2022 #135 orcunaras dedi: Güncelleme: dün akşam 28.01. 17.40'da lütfedip getirdiler. Genişletmek için tıkla... Darısı bizim başımıza, güle güle kullan. Benim de dün gümrük işlemleri başlatıldı. Daha Ankara’ya gelme süreci var bunun üstüne.
orcunaras dedi: Güncelleme: dün akşam 28.01. 17.40'da lütfedip getirdiler. Genişletmek için tıkla... Darısı bizim başımıza, güle güle kullan. Benim de dün gümrük işlemleri başlatıldı. Daha Ankara’ya gelme süreci var bunun üstüne.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 29 Ocak 2022 #136 orcunaras dedi: Güncelleme: dün akşam 28.01. 17.40'da lütfedip getirdiler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı uğurlu olsun hocam 9.5 hafta beklediniz, memnun musunuz? BartAltug dedi: Darısı bizim başımıza, güle güle kullan. Benim de dün gümrük işlemleri başlatıldı. Daha Ankara’ya gelme süreci var bunun üstüne. Genişletmek için tıkla... Ankara'ya gelmesi kolay, gümrük zor.
orcunaras dedi: Güncelleme: dün akşam 28.01. 17.40'da lütfedip getirdiler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı uğurlu olsun hocam 9.5 hafta beklediniz, memnun musunuz? BartAltug dedi: Darısı bizim başımıza, güle güle kullan. Benim de dün gümrük işlemleri başlatıldı. Daha Ankara’ya gelme süreci var bunun üstüne. Genişletmek için tıkla... Ankara'ya gelmesi kolay, gümrük zor.
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 29 Ocak 2022 #137 6 ila 8 hafta ne ya şaka gibi, alacağımdan değil ama alacak olsam asla almam aşırı sabırsız birisiyim.
6 ila 8 hafta ne ya şaka gibi, alacağımdan değil ama alacak olsam asla almam aşırı sabırsız birisiyim.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 29 Ocak 2022 #138 İlatem dedi: 6 ila 8 hafta ne ya şaka gibi, alacağımdan değil ama alacak olsam asla almam aşırı sabırsız birisiyim. Genişletmek için tıkla... @orcunaras hocamın aldığı 9 hafta 4 günde geldi.
İlatem dedi: 6 ila 8 hafta ne ya şaka gibi, alacağımdan değil ama alacak olsam asla almam aşırı sabırsız birisiyim. Genişletmek için tıkla... @orcunaras hocamın aldığı 9 hafta 4 günde geldi.
orcunaras Hectopat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #139 Ankara'ysa Yehetto dedi: Hayırlı uğurlu olsun hocam 9.5 hafta beklediniz, memnun musunuz? Ankara'ya gelmesi kolay, gümrük zor. Genişletmek için tıkla... Vallahi şu ana kadar memnunum. İlk sıkıntı kargoyla yaşadığım olumsuz deneyimi unutmak oldu. Aşırı derecede gerildim, makinadan soğuyacaktım artık. 3 dk'da falan parallels kurdum, hazır kurmuşken w11 de kurayım mı dedi kur dedim, indirmesi kurması derken 5 dk da o sürdü. Nasıl memnun olmayım. Ama ağır cihaz, yani eline alıp tartmadan almaya kalkmasın kimse. 2.1 kg falan ama nedense 13" eski macbook prolar gibi hissettirmiyor.
Ankara'ysa Yehetto dedi: Hayırlı uğurlu olsun hocam 9.5 hafta beklediniz, memnun musunuz? Ankara'ya gelmesi kolay, gümrük zor. Genişletmek için tıkla... Vallahi şu ana kadar memnunum. İlk sıkıntı kargoyla yaşadığım olumsuz deneyimi unutmak oldu. Aşırı derecede gerildim, makinadan soğuyacaktım artık. 3 dk'da falan parallels kurdum, hazır kurmuşken w11 de kurayım mı dedi kur dedim, indirmesi kurması derken 5 dk da o sürdü. Nasıl memnun olmayım. Ama ağır cihaz, yani eline alıp tartmadan almaya kalkmasın kimse. 2.1 kg falan ama nedense 13" eski macbook prolar gibi hissettirmiyor.
G Getrost Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 230 Çözümler 1 3 Şubat 2022 #140 Bu süreci dizi gibi takip ettim ya