Edilmez olur mu hocam ya.Bu süreci dizi gibi takip ettim ya![]()
Hala verilmedi kargoya komedi gibi. xD
Edilmez olur mu hocam ya.Bu süreci dizi gibi takip ettim ya![]()
Mart ayının ilk birkaç gününde gelsin ona bile tamam oldum. 2.5 ay beklemiş olacağım...Canını çıkartmadan vermezler, 17 şubattan sonra +7 gün de sen. Bugün yarın gönderilecek durumuna değişir diye düşünüyorum.
28 Ocakta teslim aldım daha alışmam, kurmam vs anca oldu. Halbuki daha önceden de macOS kullanmıştım. Allah sabır versin vallahi zor.
Nedir son durum?Mart ayının ilk birkaç gününde gelsin ona bile tamam oldum. 2.5 ay beklemiş olacağım...
Bugün sonunda kargoya verildi! Teslim tarihi 11 Şubat yani 4 gün sonrası gözüküyor ama ona umudum yok, Çin'den 4 günde gelir ama gümrükte 10 gün civarı bekler diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1298751
Çin -> Kore -> Almanya -> İstanbul sürdü 2 veya 3 gün. 10 Şubat yani 5 gün önce gümrüğe girdi, hala gümrükte.Nedir son durum?
Bu niye bu kadar beğeni aldı bilmiyorum ama baktıkça gülüyorum, umarım gelmiştir ürünün..Sana şok bir bilgi vericem şimdi; tahminen 6-8 haftaya gelir!
Hala gelmedi hocam.Bu niye bu kadar beğeni aldı bilmiyorum ama baktıkça gülüyorum, umarım gelmiştir ürünün..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.