Apple EarPods nasıldır?

Şuan teknosa'dan aldım. Ben Şok'da bir kulaklık var onu kullanıyordum güzel gelıyordu bu kulaklık onun 50 katı derecede güzel harika ses verıyor.

Hocam ben bugün aldım bu kulaklığı. Dediğiniz gibi sesler bana da yapay geldi. Yukarıda "Çünkü her şeye rağmen sıcak tonlu ve dengeli bir ses elde edebiliyorsunuz" sıcak tonlu sesi elde etmek için ne yapmalı, bir yazılım falan mı acaba, windowsta kullanıyorum kulaklığı.

Bir çözüm bulabildiniz mi bilgisayar için? Almayı düşünüyorum oyunda da kullanacağım tavsiye eder misiniz?

Bir çözüm bulabildiniz mi bilgisayar için? Almayı düşünüyorum oyunda da kullanacağım tavsiye eder misiniz?
Hocam ben oyun oynamam, o yüzden bilemiyorum, alıştım artık kullana kullana. Ama kablosu ince, jakla birleştiği yerde (dirsek) adını bilmiyorum, yapmamışlar. Jaktan dümdüz çıkıyor kablo, çok kolay bükülüyor ona dikkat ediyorum. Şunu diyeyim ki, kulaklık ilk arızasını kablodan verecek ince ve hassas kablo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…