Apple garantisi nasıldır?

GAMOLA

Decapat
Daha fazla  
İlk defa Apple Store'den telefon aldım ve gördüğüm kadarıyla üretim hatası dışında garanti kabul etmiyormuş galiba. Sorum şu acaba MediaMarkt gibi mağazalardan gidip garanti tarzı bir şey yaptırabilir miyim ya da kasko? Mesela ekran kırıldıysa Apple bunu ücretsiz değiştiriyor mu?

İlk defa Apple Store'den telefon aldım ve gördüğüm kadarıyla üretim hatası dışında garanti kabul etmiyormuş galiba. Sorum şu acaba MediaMarkt gibi mağazalardan gidip garanti tarzı bir şey yaptırabilir miyim ya da kasko? Mesela ekran kırıldıysa Apple bunu ücretsiz değiştiriyor mu?
Ben açıkçası apple garantiye pek güvenmiyorum, ücretsiz şeyleri zaten yok diye biliyorum ve ücretli yapıncada çok güzel fiyat geçiriyorlar, onun yerine apple'dan orj parça alan tamir yerlerine bakabilirsin Örnek: FPPRO.

İnsanlar ne kadar laf etse de bana gore suana kadar diger markalar icinde en iyi garanti sistemi ve servis hizmeti olan markadir. Servis hizmeti dedigim İstanbuldaysaniz gecerli, Zorludaki yerlerine gidince ayni gun icinde bile tamir edip yollayabiliyorlarmis. Acikcasi iPhone kullaniyorsam Apple'in kendi servisi disinda bir yere vermem. Mediamarkt kasko hakkinda bilgim yok ama internette sikayetler var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı