Bir de onların açısından düşünelim. Türkiye'nin 4 bir yanında mağazaları, çalıştırdıkları elemanları var. Gideri çok çok daha fazla olunca kazanması gereken para da daha fazla oluyor.
Bir de onların açısından düşünelim. Türkiye'nin 4 bir yanında mağazaları, çalıştırdıkları elemanları var. Gideri çok çok daha fazla olunca kazanması gereken para da daha fazla oluyor.
Dostlar çark bir şekilde dönüyor çokta takılmamak gerek diye düşünüyorum. Şu zamanda hala hiçbir internet sitesine güvenmeyen insan tanıyorum o yüzden akışına bırakınız, bazı ürünler internetten bile ucuza gelebiliyor cebimize hangisi uygunsa oradan almak daha mantıklıdır her zaman.
Kıyasladığın satıcıların 1 tane deposu var, 3-5 adamı var. Vatan'ın nereden baksan 50-60 mağazası vardır. Hepsinde 3-5 kişi çalışıyor desen sence de o kadar fark olmaz mı?
Kıyasladığın satıcıların 1 tane deposu var, 3-5 adamı var. Vatan'ın nereden baksan 50-60 mağazası vardır. Hepsinde 3-5 kişi çalışıyor desen sence de o kadar fark olmaz mı?
Dostum ben Vatan Bilgisayarı asalım keselim demiyorum. Sadece fiyatlarının fahiş olduğundan bahsediyorum. O kadar mağazası olsun tamam da müşteri memnuniyeti gibi şeyler de önemli diye düşünüyorum.
Dostum ben Vatan Bilgisayarı asalım keselim demiyorum. Sadece fiyatlarının fahiş olduğundan bahsediyorum. O kadar mağazası olsun tamam da müşteri memnuniyeti gibi şeyler de önemli diye düşünüyorum.
Açıkçası üründen ürüne değişiyor bu durum, genele vurmanız fazlasıyla saçma. Birincil örnek olarak bu gün kendim yaşadım. Tek tek her İnternet sitesine baktığımda 420-480 TL aralığındaki Samsun 860 EVO 250GB M.2 SSD Vatan Bilgisayarda 337 TL üzerinden satılıyordu. Aynı şekilde olup fark edilmeyen bir sürü ürün vardır eminim ki. Ayrıca ürünlerin garantilerini biraz hafife alıyor gibisiniz. Bir firmanın veya satıcının ürünü için garanti sağlayabilmesi ürünün fiyatını haliyle diğerlerine kıyasla daha yukarılara çıkarıyor. Apple gibi firmalar için size katılıyorum ancak Vatan veya Teknosa gibi oluşumlar kalitelerini yüksek tutmak için fiyatlarını da yüksek tutuyorlar.