Apple ID doğrulama hatası veriyor

ququleta

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A7 V15.2 (rtx 4050, i7 12500h, 16gb ram, 512gb m2)
Apple cihazım yok. Bir adet Apple hesabı oluşturdum. Bilgisayar üzerinden kurduğum iCloud uygulamasına giriş yaparken şu ifadeyle karşılaşıyorum: "bu hesapla giriş yapmak için appleid.apple.com adresine gidin." bu uyarıya tamam deyip. Adrese gittiğimde beni account.apple.com adresine yönlendiriyor. Burada giriş yapmak için mailimi, şifremi ve diğer gerekli bilgileri yazıyorum. Ardından Apple tarafından gönderilen doğrulama kodunu giriyorum ve işlem ilerliyormuş gibi görünüyor. Daha sonra telefon numaramı giriyorum, ona da bir doğrulama kodu geliyor ve bu doğrulama kodunu da giriyorum.

Ancak, sonrasında "Apple hesabı ve gizlilik" adında bir ekranla karşılaşıyorum. Burada "devam" tuşuna tıklıyorum, fakat bir türlü ileriye geçemiyorum ve işlemler bu ekranda takılı kalıyor. Bu sorunu çözmek için birden fazla yöntem denedim ama nafile. Tam 3 farklı tarayıcıda ve bir telefon üzerinden bu işlemi gerçekleştirmeye çalıştım. Her seferinde aynı sonuca ulaşıyorum ve "devam" tuşuna basmama rağmen ileriye gidemiyorum.
Sorunun neden kaynaklandığını bir türlü çözemedim. Apple hesabımla ilgili bu doğrulama ve giriş işlemlerini tamamlayabilmem için nasıl bir yol izleyebilirim? Bu sorunun çözümü için sizlerden yardım almam gerekiyor. Konuyla alakalı bilginiz varsa ve yazarsanız çok mutlu olurum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi sosyaller!

1734302625919.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı