Arkadaşın ünlem işaretine takılacağını anlayınca araya sıkıştılar Engin.Bu kadar emojiyi bir arada görmemiştim hiç. Teşekkürler yurt dışında yaşayan Emre Y
Arkadaşın ünlem işaretine takılacağını anlayınca araya sıkıştılar Engin.Bu kadar emojiyi bir arada görmemiştim hiç. Teşekkürler yurt dışında yaşayan Emre Y
1 ay içinde 2 farklı güncelleme aldım.Bu da gelirse 3 olacak.
Sinirli yazmak ya da yazımdan dolayı mı öyle anladın bilmiyorum.
Gergin falan değilim. Sadece bu kadar parayı böyle bir cihaza verip sürekli sorun yaşamak sence değiyor mu? (Gergin falan değilim
)
Cevabım senin için de geçerli engin. + Dip not düşmek gerekirse Türkiye'de olmadığım için sizi düşünerekten de yazdım o yorumu aslında. Ben yurt dışında yaşıyorum. Buna rağmen sinir bozucu gerçekten![]()
Boş bir yorum. Yurtdışında yaşıyormuşsun memnun değilsen iade et ? İlla çamur atmaya gerek yok.1 ay içinde 2 farklı güncelleme aldım.Bu da gelirse 3 olacak.
Sinirli yazmak yada yazımdan dolayı mı öyle anladın bilmiyorum.
Gergin falan değilim. Sadece bu kadar parayı böyle bir cihaza verip sürekli sorun yaşamak sence değiyor mu? (Gergin falan değilim
)
İlla çamur atmaya gerek yok.
Çok güzel ve net bildirim olmuş. Boş bir eleştiriden başka ne bildirimi var acaba attığı mesajda? Üstelik burası Apple Customer Service mi? Geri bildirimin ne olduğunu biraz daha iyi anlamanız için buyurun Link .Eğer bunu yapmazsa müşteri geri bildirimi denen kavramın ne anlamı kalacak?
Üstelik burası Apple Customer Service mi?
Mesaj size eksik geldi galiba işinize gelen yere cevap veriyorsunuzBurada da belirtmesi araştırma yapan başka kullanıcılar için bilgi sağlamış oluyor.
Geri bildirimin ne olduğunu biraz daha iyi anlamanız için buyurun Link.
Şimdi size bilgi nedir diye bir makale atmak istiyorum ama neyse o kadarda değil.Burada da belirtmesi araştırma yapan başka kullanıcılar için bilgi sağlamış oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.