Apple, iOS 17.1.1 Güncellemesini Yayınlamaya Hazırlanıyor

1 ay içinde 2 farklı güncelleme aldım. 😏 Bu da gelirse 3 olacak. 😟 Sinirli yazmak ya da yazımdan dolayı mı öyle anladın bilmiyorum. 😉 Gergin falan değilim. Sadece bu kadar parayı böyle bir cihaza verip sürekli sorun yaşamak sence değiyor mu? (Gergin falan değilim 😊)

Cevabım senin için de geçerli engin. + Dip not düşmek gerekirse Türkiye'de olmadığım için sizi düşünerekten de yazdım o yorumu aslında. Ben yurt dışında yaşıyorum. Buna rağmen sinir bozucu gerçekten 😏

Bende 15 Plus kullanmaktayım hiç sorunla karşılaşmadım nasıl bir sorununun olduğunu sorabilir miyim?

1 ay içinde 2 farklı güncelleme aldım. 😏 Bu da gelirse 3 olacak. 😟 Sinirli yazmak yada yazımdan dolayı mı öyle anladın bilmiyorum. 😉 Gergin falan değilim. Sadece bu kadar parayı böyle bir cihaza verip sürekli sorun yaşamak sence değiyor mu? (Gergin falan değilim 😊)
Boş bir yorum. Yurtdışında yaşıyormuşsun memnun değilsen iade et ? İlla çamur atmaya gerek yok.

Yeni bir cihaz çıktığında ya da yeni bir işletim sistemi sürümü piyasaya sürüldüğünde başlangıçta sorunlar olması çok normal. Kullanıcı sayısı arttıkça sorunlar gün yüzüne çıkıyor elbette doğal olarak sorun yaşayan insanlar geri bildirim verdiği için. Ama Apple'ın güncelleme konusunda hızlı davranması kullanıcının daima arkasında olduğunu gösteriyor. Çok kısa sürede müdahale ediyorlar. Isınma ve pil sorunu vardı, bir haftada çözdüler. Wi-Fi bağlantı sorunları ortaya çıkmış, hemen güncelleme hazırlıkları başlamış, çok kısa sürede güncellemeyi vereceklerini düşünüyorum. Apple seversiniz sevmezsiniz bu kişiseldir ama güncelleme ve destek konularında laf ederseniz bu cidden art niyettir, trollüktür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı