iPad 11 + USB-C pencil vs Samsung Tab S9 arasından hangisini tercih ederdiniz?
iPad 11'in desteklediği kalemlerde çift dokunuş ve basınç hassasiyeti olmadığı için daha güçsüz olmasına rağmen S9FE veya S10FE'ye yöneldim ben sırf kalemi için.
iPad 11 + USB-C pencil vs Samsung Tab S9 arasından hangisini tercih ederdiniz?
not alıcam basınç sensörüne ihtiyacım yok ama çift dokunuş nedir?iPad 11'in desteklediği kalemlerde çift dokunuş ve basınç hassasiyeti olmadığı için daha güçsüz olmasına rağmen S9FE veya S10FE'ye yöneldim ben sırf kalemi için.
Not alacağım basınç sensörüne ihtiyacım yok ama çift dokunuş nedir?
Ben de iPhone 16 kullanıyorum. QCY kulaklık var. Mi Band 8 active var. Hemen hemen ekosistemsizliğimiz benziyor. Bence iPad 11 güzel ama kalemiyle eğer çok pahalıya geliyorsa S10 FE alınabilir. Bir de ben fiziki olarak gidip incelemenin önemine inanıyorum çünkü s serisi de a serisi de bana incelikleri yüzünden hiç hitap etmemişti. Ben IPad'i o yüzden tercih ettim. Bir gidip yerinde inceleyin. Tasarım açısından beğendiğinizi alın.
Hocam aldım iPad 11 artık neredeyse aynı ekosisteme sahibiz. Var mı öneriniz? Ne için öneri istediğimi bilmiyorum da hani şunu yapsan iyi olur gibisinden. Tableti alınca kaleme para kalmadı onu da okullar açılmadan falan almaya özen göstereceğim.
Aynı hesaba bağlasanız yeterli. Hayırlı olsun bu arada. Sevdiğinizi umuyorum. Kalemi de alırsınız dert değil. Kılıf ve ekrana koruma taktırın önemli olan o sonuçta. Sonrasında da gerekli uygulamaları yükleyin. Ben kitaplar uygulamasını kitaplar için kullanıyorum. Not almak için de OneNote kullanırım ama farklı farklı uygulamalar var.
One Note paralı mı acaba? Yarın kalem geliyor ilk yorumlarımı yaparım yarın gelince.
Orijinal kalem mi aldınız? OneNote ücretsiz bir Microsoft yazılımı. Her cihaza yüklenebiliyor.
Orijinal kalem mi aldınız? OneNote ücretsiz bir Microsoft yazılımı. Her cihaza yüklenebiliyor.
Siz orijinal kalem mi kullanıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.