Apple, iPhone 11 Face ID'yi tamir eder mi?

baran12345

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 2021 Mart ayına iPhone 11 satın aldım ve 1 yıl önce Face ID bozuldu. Garantisi devam ediyor. Apple göndersem tamir ederler mi? Veya edemezlerse yeni iPhone verirler mi?

Edit: Pardon, ben var zannediyordum, garanti yokmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. 2021 Mart ayına iPhone 11 satın aldım ve 1 yıl önce Face ID bozuldu. Garantisi devam ediyor. Apple göndersem tamir ederler mi? Veya edemezlerse yeni iPhone verirler mi?

Kendi servisinde uyguna tamir ettiremezsin.
1697364443191.png

FPPRO gibi bir yere tamir ettirmeni öneriyorum.

FPPRO gibi yerler tamir eder. Onlara götürün.

Face ID durduk yere bozulacak bir aksam değil. Sıvı teması veya cihazı tamir bilmeyen birisi kurcalamış yada birisi içini açıp su ve toz bandı takmamış ve bu yüzden içeriye giren tozlar Face ID'yi bozmuş. Garantisi bittiyse cihazın sadece içini açıp toz , nem , su vs. var mı diye bakmanızı öneririm, Face ID'ye dokunmadığınız sürece daha da zarar vermezsiniz. (İçini açıp bakın dememin sebebi cidden içeride su toz vs varsa temizleyip tekrar kalibirasyon yapıp kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı