Steam Çöktü mü?

@ExellionTR, tepkim her hafta aynı şekilde açılan konulardan dolayı oldu biraz benim. Çünkü Google'a "Steam çöktü" yazdığınızda binlerce konu çıkabilir sanırım. Hatta hemen aşağıda konuları çıkıyor. Bu yıllardır asla bitmeyen, her hafta aynı konu bir şekilde açılan bir şey. :D Artık standartımız ve gülmelik bir konumuz oldu. Gülüp geçiyoruz ama bir şekilde buna çözümde olması gerekiyor. Her hafta aynı konular birikiyor. Sizlik bir durum yok burada. :kalp:

1760481171961.png

@ExellionTR, tepkim her hafta aynı şekilde açılan konulardan dolayı oldu biraz benim. Çünkü Google'a "Steam çöktü" yazdığınızda binlerce konu çıkabilir sanırım. Hatta hemen aşağıda konuları çıkıyor. Bu yıllardır asla bitmeyen, her hafta aynı konu bir şekilde açılan bir şey. :D artık standartımız ve gülmelik bir konumuz oldu. Gülüp geçiyoruz ama bir şekilde buna çözümde olması gerekiyor. Her hafta aynı konular birikiyor. Sizlik bir durum yok burada. :kalp:

Eki Görüntüle 2588104

Estağfurullah hocam, alınmadım bu arada ben de sizinle birlikte güldüm sorun yok yani 😀😇. Hemen her konumda mutlaka desteğinizi görüyorum, sağ olun var olun her zaman 🫶

Dediğiniz gibi bununla ilgili bir düzenleme yapabilir moderatörler, ben de şimdi kontrol ettim çok fazla konu açılmış yığılmış hep.

@Hxrea, kesinlikle katılıyorum. Bu kişi olarak fark etmiyor çünkü. Hiç denk gelmeyen, bu konulara da dikkat etmeyen her kişi bilmeyebilir. Gayet doğal bir durum fakat bu şekilde her hafta en az 1 konu açılıyor ve bu ciddi anlamda kirlilik sağlıyor foruma. 1 konu ile ne olur demeyin, bence oluyor. Hem benzer konular kısmında hem de konu açarken çok fazla konu karşımıza çıkıyor ve hepsi birbirinin aynısı. Konu dışına çıkmamak için fazla uzatmayacağım. Düşüncemi zaten ilgili öneri altında da belirtmiştim. İnşallah bir gün çözüme ulaşır.

Her hafta salıyı çarşambaya bağlayan gece konu açma bölümüne "Steam bakımdan dolayı çökecek" diye yazılması lazım yoksa asla çözülmeyecek bu durum.

Steam çökmeleri gibi durumda buraya bakarak anlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı